Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Augusztus 24. 20:40, szerda | PR

Molett ruhák - nyárból az őszbe / Sheego

Molett ruhák - nyárból az őszbe / Sheego

A nyárból az őszbe az átmenet sosem igazán könnyű - nehezen búcsúzunk el a legvidámabb évszakról. Így van ez a ruháinkat tekintve is, szívesen hordanánk még kedvenc shortunkat, vidám feliratos pólónkat.

Főleg akkor mondunk le a csinos nyári darabjainkról nehezen, ha a szezon végi akciókkor sikerült beruháznunk pár fantasztikus darabba.
Nem véletlenül látni az utcán akár még egy melegebb októberi napon is a nyári végén megszerzett, divatos nyitott szandáljukban a lányokat. Amire az utolsó napsugaras napokban talált rá, arról nehezen mond le az ember, hogy jövő nyárig eldugja a gardrób mélyére.

Számos trükk van, hogy divatos darabjainkat még sokáig hordhassuk, a szezon után is. Az idei őszi trendbe be tudunk illeszteni jópárat a nyári divattermékek közül. Így van ez a plus size ruhák esetében is, ezeket is ügyesen vegyíthetjük az őszi-téli szezon kínálatával.

Lássunk erre pár ötletet a profiktól!

Hordanánk még a csíkosat?
Szuperdivatos, és egyébként is örökké trendi a csíkos felső, rövid vagy hosszú ujjal.
Coco Chanel annak idején a tengerészek öltözékéből emelte be a haute couture-be a csíkos felsőket. Akkor sokkolta ezzel a nagyérdeműt, - ki se látszottak a csipkéből a korabeli jólöltözött nők -, de hatalmas szolgálatot tett ezzel az ötletével mindenkinek, aki azóta sportosan, elegánsan és lazán szeretne kinézni egy ruhadarab segítségével.
2016 nyarán a csíkos kirobbanthatatlan volt a divatból (elsősorban a klasszikus Breton-csíkos).
Ősszel is nyugodtan hordjuk ezeket a felsőket, rájuk dobva egy blézert, rövid helyett hosszú nadrággal szuper trendik leszünk.

Tovább hódít a farmer rövidnadrág
Megtartható az idei nyár kötelező darabja, a farmershort is az őszi szezonban, bármilyen meglepően hangzik. Például szűk, egyszínű felsővel (mondjuk egy fekete garbóval) biztos a siker.
Hűvösebb időben is abszolút hordható egy short például testszínű, áttetsző harisnyával (vagy tetszés szerint neonnarancssárgával, stílusunktól függően).

Háremnadrág hidegben is
A bő, mintás háremnadrágunkat sem kell elpakolnunk a következő nyárig. Kevésbé hideg napokon zárt cipővel remekül fest, sőt passzolhat magassarkúhoz is.
A neonszínű kiegészítőket, például napszemüvegeket, amelyekkel sokan párosították nyáron a bő nadrágokat, felválthatjuk ősztől élénk színű sálakkal, és máris feldobtuk az outfitünket egy borongósabb napon!
Egy egyszínű, laza felsőt könnyen összepárosíthatunk mintákban tobzódó nyári nadrágunkkal. Csak lehetőleg tartsuk a felsőnket is az alsóhoz illő etnós stílusban.

A virágos nyári ruha is hordható, de hogyan?
A hangsúlyosan nőies, 50-es éveket idéző virágmintás ruhák is használhatók a szeptemberi, októberi napokon, méghozzá egy bőrdzsekivel és zárt magassarkúval. Ugyanígy ne pakoljuk el a maxiruhákat, ezeket is téliesíthetjük hasonló módon. Bokáig érő, bő ruhára bő felsőt ne vegyünk, egy poncsó vagy hosszú pulcsi ezekhez nem hordható, inkább válasszunk egy rövid dzsekit.

Dobjunk egy réteget az egyberészesre!
Hőn szeretett, ám nyári anyagú overálunkat szeretnénk még felvenni? Hippisen kívánunk kinézni továbbra is, de nem szeretnénk megfázni?
Ezekhez a darabokhoz remekül megy a farmerdzseki. A farmer egyébként is a 2016-os év kulcsmotívuma (nem mintha egy napra is kiment volna a divatból az 50-es, 60-as évek óta).
Még a vicces oversize darabok is, melyeket most főleg feketében láthattunk - és amelyek kitűnően állnak a molett hölgyeken is - működnek ősszel-télen egy bőr- vagy farmerdzsekivel.

Ne féljünk a kísérletezéstől, bátran próbálgassuk az új őszi pulóvereinket, blézereinket, dzsekijeinket a nyári ruhatárunk darabjaival.
Valamint tegyünk próbát a nyári szoknyáinkkal harisnyával vagy cicanadrággal! Sok szerencsét!

Címkék: divat, sheego

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.