Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. December 08. 10:09, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Molnár Andi nehéz sorsú gyerekekkel készül az ünnepekre

Molnár Andi nehéz sorsú gyerekekkel készül az ünnepekre

Molnár Andrea a Szombat Esti Láz című műsor egyik győztes táncművésze, a napokban ünnepli a 33. születésnapját, mely alkalomból arra gondolt, hogy ezúttal inkább ő kedveskedik meglepetéssel másoknak.

Andi nagyon szereti a gyerekeket, fontosnak tartja, hogy legalább az ünnepek közeledtével segítsen a kicsiken.

„A karácsony közeledtével még érzékenyebb vagyok a jótékonysági felkérésekre, mikor Siklósról kerestek, hogy a helyi, nehéz sorsú gyerekekkel közösen készülődjek az ünnepekre, azonnal igent mondtam. – kezdi Andi - aki a Hotel Castello meghívására érkezett a mediterrán kisvárosba, ezzel pedig nagy örömet szerzett 8 kisiskolásnak, akik hátrányos helyzetűkből kifolyólag nem mindig élhették át a készülődés örömét! - a gyerekek nagyon boldogok voltak, és örültek az együtt töltött napnak. A sok kis apró kéz megállás nélkül alkotott, szebbnél szebb adventi koszorúk készültek. Még szerencse, hogy zsűrizni nem kellett őket, mert nem tudtam volna kiválasztani, hogy melyik a legszebb.”- meséli a táncos művész.

„Volt néhány kislány, akik szegfűszeget szúrtak narancsba, ezek a finom illatok, és a háttérben szóló téli dalok igazi ünnepi hangulatba hoztak minket. A mézeskalácsot is együtt szaggattuk ki, majd díszítettük fel a gyerekekkel, sőt a sodrófákkal még szövetséget is kötöttünk egymással. A gyerekeknek pár tánclépést is megmutattam, igaz a fiúk kicsit bátortalanok voltak közben.” – kacag fel Andi.- A meglepetésből én sem maradtam ki, mert a gyerekek váratlanul megajándékoztak egy szülinapi tortával, ugyanis megtudták, hogy néhány nap múlva ünnepelem a születésnapomat. Hangosan énekelték nekem a Happy Birthday-t, nagyon megható pillanat volt ez számomra.”

A Castello hotel jóvoltából a gyermekek finom ebédet és Mikulás csomagot is kaptak. Csillogó szemekkel örültek mindenek, ami körülvette őket. A napot egy önfeledt, közös fürdőzéssel zárták Andival. Nagyon jól érezték magukat a medencében, sajnos sokan közülük az idén még nyaralni sem jutottak el.

Molnár Andrea szeretettel búcsúzott el a gyerekektől, és örült neki, hogy a közös adventi készülődéssel boldog pillanatokat okozhatott számukra, ő pedig, egy különleges születésnapként fog emlékezni erre a napra.

Címkék: ünnepek, molnár nadi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.