Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2010. Június 27. 07:57, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Molnár Anikó: "Pincér lettem Miskolcon!"

Molnár Anikó: "Pincér lettem Miskolcon!"

Valaha egy kocsmában kezdte, most visszatért a vendéglátóiparba. Anikó pincér lett egy vidéki szórakozóhelyen.

Éppen hét éve, hogy beköltözött a Való Világ című valóságshow villájába. Akkor valószínűleg még nem gondolta volna, hogy a celebek világából majd oda tér vissza, ahonnét elindult. Pedig próbálkozott sok mindennel, még az újságírással is, majd egy kaszinóban kötött ki osztóként, a pókerasztalok mellett. Ám ez sem jött be neki. Aztán három hónapra eltűnt Amerikában, s miután hazajött, rádöbbent: csak oda térhet vissza, ahol hét évvel ezelőtt kezdte: a vendéglátóiparba.


"Még odakint voltam, amikor telefonált a bátyám, hogy szerzett nekem egy jó munkalehetőséget. Szegeden, egy diszkóban kellett volna hétvégeken a pultban dolgoznom. Már meg is egyeztem a tulajdonossal, amikor jött egy másik telefon. Egy ismerősöm szólt, hogy a miskolci kaszinóban még jobb feltételek mellett dolgozhatnék. Most heti két-három nap ételt és italt szolgálok fel."

Ettől függetlenül Anikó nem fordít teljesen hátat a celebvilágnak, a jövőben is elvállal minden felkérést a médiában. De azt is belátta, hogy muszáj a civil szférában elhelyezkednie, különben egyszerűen képtelen megélni.



"A nyugdíjas édesanyámmal élünk ketten egy házban, s fizetnünk kell a kocsim és a ház hitelének törlesztő részleteit - mondja. - A körülmények egyszerűen nem engedik meg, hogy csak üljek és várjam a sült galambot."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.