Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2010. Április 08. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Motorshow szépségekkel

Motorshow szépségekkel

Április 11-én rendezik meg az EMAT 2010 – motor- és autóépítő bajnokságot, ahol a látogatók az exkluzív járgányok mellett szép lányokban is gyönyörködhetnek. Ugyanis megrendezik a Wild címlaplányok szépségversenyét, amelynek a nag

Április 11-én, vasárnap, Budapesten gyűlnek össze az épített, egyedi járművek rajongói. Közép-Európa legszínvonalasabb épített járműves kiállítása idén új helyszínen, a Millenárison mutatja be az alkotók elképesztő tudását. 40 épített hot rod, és 60 épített motor versenyez a 22 díjért. A járműveket nemzetközi szakértő zsűri bírálja el. A különleges kettő-, és négykerekűek mellett hot rod festménykiállítás és árverés, Wild címlaplány szépségverseny és Tom Stormy Trio koncert is várja a látogatókat.

„Mindig is vonzottak ezek a csodálatos, szabadságot jelképező járgányok, így nagy örömmel vállaltam a felkérést, hogy legyek az ehhez kapcsolódó szépségverseny háziasszonya. Hiszen úgy igazán testhezálló a feladat, hogy a motorshow-n belül szépségversenyt tartanak. Régebben a Wild motoros magazinnak számos címlaplányt szerveztem fotózásra, és most a címlaplányok összecsapnak, hogy megválasszák közülük a legszebbet" - mondja Kis Hegedűs Réka, aki korábban szintén szerepelt már a magazin címlapján.

Az EMAT a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása. Nyitva: április 11-én, vasárnap, 11-20 óráig. Belépő: 2000 Ft (Wild előfizetőknek 1000 Ft). Rendezi: Devils MC, Rusty Rodders CC.

http://www.emat.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.