Városlista
2019. november 14, csütörtök - Aliz

Hírek

2010. Január 02. 14:58, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Mozdonynak hajtott

Mozdonynak hajtott

Egy ember súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült, amikor autójuk egy mozdonnyal ütközött a Somogy megyei Antalmajorban szombaton délelőtt - nyilatkozta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője. Kaposvár és Siófok k

Karsay Kornél elmondta: a baleset egy olyan vasúti átjáróban történt, ahol lámpa és sorompó sem volt. A mozdony az autót a sínek melletti árokba tolta. A balesetben hárman sérültek meg. Egyikük súlyosan, két társa könnyebben sérült meg. A sérülteket kórházba vitték. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A Mávinform -nál azt nyilatkozták, hogy az ütközéstől a mozdony első tengelye megrongálódott. Csak a helyszínen tudják megjavítani, és a mozdonyt csak ezután tudják elvontatni. Amíg javítják, Kaposvár és Siófok között vonatpótló buszok közlekednek. A vasúti forgalom várhatóan kora délután indulhat újra.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 14. 07:11, csütörtök | Kék hírek

Egy 94 éves bajbajutott bácsinak segítettek a rendőrök

Kutyáját szerette volna megetetni az az idős férfi, aki mezőkövesdi háza udvarán elesett és több órája hangosan segítségért kiabált.

2019. November 13. 19:00, szerda | Kék hírek

Letartóztatták az M5-ösön történt fegyveres rablás egyik gyanúsítottját

Letartóztatta a Kecskeméti Járásbíróság szerdán azt a férfit, aki a gyanú szerint társával április 22-én hajnalban az M5-ös autópályán gáz-riasztófegyverrel kirabolta egy autó román vezetőjét és utasait

2019. November 13. 06:00, szerda | Kék hírek

Balesetben többen megsérültek Szombathelynél

Két jármű ütközött, többen megsérültek kedden Szombathely és Táplánszentkereszt között.

2019. November 12. 17:05, kedd | Kék hírek

Rendőrautónak ütközött egy kocsi a fővárosban

Rendőrautónak ütközött egy gépkocsi Budapesten, az Árpád hídnál kedd délután, a balesetben egy rendőr megsérült - közölte a rendőrség a honlapján.