Városlista
2019. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2010. Január 02. 14:58, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Mozdonynak hajtott

Mozdonynak hajtott

Egy ember súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült, amikor autójuk egy mozdonnyal ütközött a Somogy megyei Antalmajorban szombaton délelőtt - nyilatkozta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője. Kaposvár és Siófok k

Karsay Kornél elmondta: a baleset egy olyan vasúti átjáróban történt, ahol lámpa és sorompó sem volt. A mozdony az autót a sínek melletti árokba tolta. A balesetben hárman sérültek meg. Egyikük súlyosan, két társa könnyebben sérült meg. A sérülteket kórházba vitték. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A Mávinform -nál azt nyilatkozták, hogy az ütközéstől a mozdony első tengelye megrongálódott. Csak a helyszínen tudják megjavítani, és a mozdonyt csak ezután tudják elvontatni. Amíg javítják, Kaposvár és Siófok között vonatpótló buszok közlekednek. A vasúti forgalom várhatóan kora délután indulhat újra.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 22. 07:22, hétfő | Kék hírek

Elgázolt egy embert az Egerből Füzesabonyba tartó személyvonat

Elgázolt egy embert Füzesabony és Maklár között az Egerből Füzesabonyba tartó személyvonat hétfő hajnalban, a helyszínelés ideje alatt Maklár és Füzesabony között nem közlekednek a vonatok.

2019. Július 21. 18:04, vasárnap | Kék hírek

Feltörte barátnője a közösségi oldali fiókját és azzal fenyegetőzött

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

2019. Július 21. 13:18, vasárnap | Kék hírek

Gázpisztollyal zárta a kocsmai vitát egy vendég

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy gárdonyi vendéglátó egységben gázriasztó fegyvert használt egy vita során.

2019. Július 21. 12:18, vasárnap | Kék hírek

Illegális gyorsulási verseny ellen léptek fel a hatóságok a fővárosban

Az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében tartott ellenőrzést pénteken a rendőrség és a közlekedési hatóság Budatétényben - tette közzé honlapján vasárnap reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.