Városlista
2020. augusztus 3, hétfő - Hermina

Hírek

2015. Július 14. 15:47, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Mr. Tibowsky első magyarországi kiállítása Győrben

Mr. Tibowsky első magyarországi kiállítása Győrben

Mr. Tibowsky egy kis Győr melletti településről, Rábacsanakról származik. Már fiatalon érdekelte a művészet, amelynek több ágát autodidakta módon sajátított el. Szeretett kísérletezni, így belekóstolt a graffitibe, street artba is, végül pedig a tetoválás és a festés művészetének kezdett élni.

Első tetoválásának élménye inspirálta arra, hogy ő is mások bőrén alkosson. Rövid ideig dolgozott egy győri stúdióban, majd 20 évesen úgy döntött, hogy sajátot nyit Szombathelyen. Mr. Tibowsky tehetségének köszönhetően Európa szinten ismertté vált, a nyitás után egy évvel már Írországba hívták dolgozni egy neves stúdióba. Tapasztalatszerzés után ismét új kihívások elé állította magát és Londonba költözött, ahol tetováló stúdiót nyitott. Mondhatni bejárta a világot, legutóbb New Yorkban vett részt a Tattoo convention eseményen, ahol felkérték zsűritagnak is.

Mr. Tibowsky jelenleg művészeti munkásságára fókuszál, különböző technikák és anyagok széles körű használatával, mint olaj, akril, filcek, golyóstoll és festékspray. Vászonra és papírra vetett munkáit, a zene és a "street kultúra"(utcai kultúra/streetart) inspirálja. Képes a mindennapi tárgyakat és idézeteket saját hasznára fordítani, ezekből mindenki számára élvezhető műalkotásokat kreálni.

A külföldi sikerek után szeretné Magyarországon is megmutatni munkásságát. Első kiállítása Győrben 2015. július 18-án 20 órakor nyílik a Rómer Házban. A kiállításnak interaktív része is lesz, a közönség együtt alkothat Mr. Tibowskyval, az egyelőre meglepetés, hogy milyen formában.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.