Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2015. Július 14. 15:47, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Mr. Tibowsky első magyarországi kiállítása Győrben

Mr. Tibowsky első magyarországi kiállítása Győrben

Mr. Tibowsky egy kis Győr melletti településről, Rábacsanakról származik. Már fiatalon érdekelte a művészet, amelynek több ágát autodidakta módon sajátított el. Szeretett kísérletezni, így belekóstolt a graffitibe, street artba is, végül pedig a tetoválás és a festés művészetének kezdett élni.

Első tetoválásának élménye inspirálta arra, hogy ő is mások bőrén alkosson. Rövid ideig dolgozott egy győri stúdióban, majd 20 évesen úgy döntött, hogy sajátot nyit Szombathelyen. Mr. Tibowsky tehetségének köszönhetően Európa szinten ismertté vált, a nyitás után egy évvel már Írországba hívták dolgozni egy neves stúdióba. Tapasztalatszerzés után ismét új kihívások elé állította magát és Londonba költözött, ahol tetováló stúdiót nyitott. Mondhatni bejárta a világot, legutóbb New Yorkban vett részt a Tattoo convention eseményen, ahol felkérték zsűritagnak is.

Mr. Tibowsky jelenleg művészeti munkásságára fókuszál, különböző technikák és anyagok széles körű használatával, mint olaj, akril, filcek, golyóstoll és festékspray. Vászonra és papírra vetett munkáit, a zene és a "street kultúra"(utcai kultúra/streetart) inspirálja. Képes a mindennapi tárgyakat és idézeteket saját hasznára fordítani, ezekből mindenki számára élvezhető műalkotásokat kreálni.

A külföldi sikerek után szeretné Magyarországon is megmutatni munkásságát. Első kiállítása Győrben 2015. július 18-án 20 órakor nyílik a Rómer Házban. A kiállításnak interaktív része is lesz, a közönség együtt alkothat Mr. Tibowskyval, az egyelőre meglepetés, hogy milyen formában.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. November 25. 08:33, szerda | Külföld

Bezárhatják az iskolákat Szerbiában

Bezárhatják az iskolákat és az óvodákat Szerbiában, miután egy nap alatt megközelítette a hétezret az újonnan regisztrált fertőzöttek száma az országban

2020. November 25. 08:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége: Szulák Andrea - VIDEÓ

Szulák Andreával a főzésről beszélgettünk, aki a konyhaművészetébe is bevont minket. Ti milyen gyakran szoktatok főzni?

2020. November 25. 07:00, szerda | Belföld

Budapesten lesz az ENSZ első regionális terrorizmusellenes központja

Budapesten lesz az ENSZ első regionális terrorizmusellenes központja - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter kedden az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában.