Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2020. Március 06. 07:35, péntek | Bulvár

Működő vulkán felett is átsétált az ismert kötéltáncos

Működő vulkán felett is átsétált az ismert kötéltáncos

A korábban a Niagara-vízesés és a Grand Canyon felett is átkelő kötéltáncos, Nik Wallenda ezúttal egy működő vulkán felett sétált át, amit a tévé is közvetített.

Az összesen 11 Guinness-rekordot tartó Nik Wallenda egy kötélen sétált át egy aktív nicaraguai vulkán, a 638 méter magas Masaya felett.

A férfi korábban a Niagara-vízesés és a Grand Canyon felett, valamint két chicagói felhőkarcoló között is átkelt már, most a dolgát a szél mellett a forróság és a vulkáni gázok is nehezítették.

A körülbelül 550 méteres távot végül 31 perc alatt tette meg, annak ellenére, hogy a gázok rosszabb hatással voltak rá, mint amire számított, azt mondta, a szemei szinte égtek, még a védőmaszk alatt is.

A mutatványt élőben közvetítette az ABC, sőt kétórás műsort épített köré, bemutatva Wallenda korábbi sétáiból is párat.

A "repülő Wallendáknak" Nik egyébként már a hetedik generációját képviseli, dédapja, Karl 1978-ban zuhant le egy mutatvány közben Puerto Ricóban.

Forrás: origo.hu

Kép: ABC

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 16:02, hétfő | Bulvár

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.