Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2010. Március 30. 13:15, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Müller Attila és Nagy Edmond „akasztotta a hóhért”

Müller Attila és Nagy Edmond „akasztotta a hóhért”

A munkahelyi sport népszerűsítéséért igen sokat tesz az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI), számos cég dolgozóit bírták rá a mozgásra. Most azonban Müller Attila és Nagy Edmond épp az OEFI munkatársait tornáztatta meg.

Nemrégiben a sportos hírességekből álló Médiaválogatott tagjai a munkahelyi sport népszerűsítésébe kezdtek; meglepték egy cég dolgozóit, és néhány percig tornagyakorlatokkal és egy kis ping-ponggal megmozgatták őket. Ám most a Médiaválogatott két fenegyereke, Müller Attila és Nagy Edmond úgy döntött, hogy épp azokat a dolgozókat teszi próbára, akik a legtöbbet tesznek a munkahelyi sportért.

 

„Megjelent itt két szép szál fiatalember, és azt mondta, hogy ha már olyan sokat beszélünk és teszünk a mozgásért és az egészséges életmódért, akkor mutassuk is meg, hogy milyen kondiban vagyunk. Gyorsan összehívtam a kollégákat, és a folyosón tornáztunk úgy negyed órát. Pontosan tudtam, hogy mi bírni fogjuk, és az volt a célom, hogy megizzasszam Attilát és Edmondot, ha már ők ilyen „kalózakciót" szerveztek" - mondja viccesen Monspart Sarolta, tájfutó világbajnok, az OEFI osztályvezetője.


A Cool TV műsorvezetője, Müller Attila és az egykori megasztáros Nagy Edmond igen sportos alkat. Attila a dinamikus, sokszor extrém szabadtéri sportok híve, Edmond pedig a testépítés mestere. Éppen ezért egyikük sem gondolta volna, hogy akciójukban ők is alaposan kifáradnak.


„Saroltáék nagyon lelkesen fogadtak, és jó hangulatban mozogtunk együtt. Ám a végén megtréfáltak bennünket, mert úgy gondolták, hogy ha már mi próbára tettük őket, akkor viszonozzák ezt. A torna után az volt a feladatunk, hogy az egyik kolléganőjüket tartsuk, ameddig bírjuk. Szerencsére a legvékonyabb hölgyre esett a választás, de néhány perc után már gyöngyözött a homlokunk" - újságolja nevetve Müller Attila.

Attila és Edmond vicces rajtaütésének a figyelemfelhíváson túl megvolt az eredménye, hiszen a többnyire ülőmunkát végző dolgozók a 15 perces testmozgás után frissebben folytatták a tevékenységüket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.