Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Április 17. 07:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Munkatársat keres VV Attila

Munkatársat keres VV Attila

Felélesztené motoros honlapját a valóságshow-győztes, ám egyedül nem boldogul.

Nyereményének a felélése helyett inkább munkával akarja megkeresni a kenyerét Knap Attila. Elképzelhető, hogy visszatér a régi szenvedélyeihez, a fotózáshoz és a motoros újságjának a szerkesztéséhez, hogy megéljen. A fényképezés fortélyait iskola nélkül, saját erejéből tanulta meg. Idővel pedig annyira befutott, hogy külföldi autós-motoros lapoknak fotózott járműveket, valamint a saját, 110 négyzetméteres műtermében modellügynökségeknek készített portfoliókat.

A fotózás mellett a motoros honlapját is szerkesztette, amely időközben "behalt". "Amíg bent voltam a villában, elmaradt a server befizetése, így letiltották, de most erősen gondolkodom rajta, hogy folytatom az internetes munkát" - árulta el a Star magazinnak. Abban azonban már most biztos, hogy a mindennapi friss tartalom szolgáltatásával egyedül képtelen lesz megbirkózni, ezért munkatársra vágyik. A VV-győztes most azt tervezi, hogy hirdetésben keres valakit, aki besegít a honlap üzemeltetésébe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára