Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Augusztus 22. 21:27, szerda | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Na, most jól figyelj!

Na, most jól figyelj!

Mindössze 15 évesen elkészítette élete első, de minden bizonnyal nem utolsó videoklipjét Bogi. A győri lány Magyarország legfoglalkoztatottabb rendezőjét választotta a debütáláshoz.

A Mesehős címet viselő dal egy szakításról szól. Olyan szakításról, ahol a fiúról kiderült, hogy csak szájhős, nem valódi sem az érzelme, sem a viselkedése, ezért aztán lapátra kerül. Meg is kérdeztük Bogit, hogyan áll ezzel az életben.

- Nincs barátom, sőt a dalszöveg lényegét sem éltem még át soha, de megpróbáltam átérezni- vall Bogi a Mesehősről.- A szöveget Bata Adrienn és Lakatos Levente írták, a zenét Kovacsics Ádám szerezte, kifejezettem nekem készült ez a dal, de nem rólam szól. Nagyon jól érzem magam benne, tetszik ez az életérzés, amit közvetíteni szeretnék a dal által.

- A dalhoz rögtön klip is készült, ami nemrég debütált a legnépszerűbb hazai zenecsatornán. Milyenek az első visszajelzések?
- Nagyon pozitív. Már az előzetest is sokan letöltötték, most pedig folyamatosan kapom a gratulációkat.

A klip trendi, eredeti a képi világ, a vízsugárral elhajtott srácok látvány biztosan sok összetört szívű lánynak megtetszik majd. A hazai zeneipar legfoglalkoztatottabb rendezője, Indián ismét kitett magáért.

Bogit a népszerű divatszakértő, Lakatos Márk segítette a forgatáson

- Nagyon jó volt profik között dolgozni- emlékszik vissza Bogi a forgatás időszakára.- Lakatos Márk felelt a style-ért és meg kell mondjam, sok erőt adott abban a nagy melegben, hogy ő végig állta a sarat. Minden pillanatát végig élveztem a forgatásnak, bár eleinte nagyon izgultam. Mivel a statiszták között is sok volt az ismerős Győrből, meg egyébként is bulis volt a hangulat, könnyen oldódtam.

- Ismert arcok is felbukkannak a klipben.
- Igen, aki látott már David Guetta klipet, ismerős lehet neki az a francia srác, aki buborékokat fúj. Őt Apa szervezte be nekem a klipbe, a Volt Fesztiválon találkozott vele és rögtön lecsapott rá.

Két David Guetta klip között jutott idő Bogi mellett is szerepelni

A magunk részéről izgatottan várjuk a folytatást, Bogi azt ígéri, lesz még klip, lesznek még dalok, addig is itt van nekünk, nektek, a Mesehős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.