Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2019. Október 07. 08:19, hétfő | Helyi

Nagy Balázs is indult az úszó-világkupán

Nagy Balázs is indult az úszó-világkupán

Ismét sztárfutam színesítette az októberi úszó-világkupa programját. Ezúttal színészek és televíziós műsorvezetők versenyeztek a Duna Aréna medencéjében.

A két váltó összetételét a Petőfi rádió Talpra magyar című reggeli műsorában a szintén rajtkőre álló Harsányi Levente és csapata sorsolja ki. A résztvevők formába hozásában az olimpiai bajnok Hosszú Katinka és Darnyi Tamás, valamint a vb-aranyérmes Milák Kristóf segédkezhet.

Medencébe ugrott többek között Rátóti Zoltán, Fenyő Iván, Nagy Balázs, Józan László, Gazdag Tibor és Simon Kornél, Eke Angéla, Tallós Rita, Nyári Dia és Ripli Zsuzsa. A műsorvezetők közül pedig Kárász Róbert és Kulcsár Edina.

Nagy Balázs, a Győri Nemzeti Színház és a Madách Színház színművésze, pénteken még az úszóversenyen vett részt, szombaton már a Kishegy Trail. - Hegyi félmaratonról posztolt közösségi oldalán. "Nagyon szép környezet,de brutál nehéz pálya.Viszont ennyi jókedvű,mosolygós,egymást bíztató emberrel rég találkoztam!Nagyon profi volt a szervezés!Biztos,hogy máskor is jövök!Minden célbaérkezőnek szívből gratulálok!!!!" - írta.

Forrás, fotók: Nagy Balázs Hivatalon Facebook oldala; blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 11:00, csütörtök | Helyi

Győrben is vár a Tavaszi Fesztivál

Március 15-én, nemzeti ünnepünkön kezdődik Győr szezonnyitó összművészeti fesztiválja a Győri Tavaszi Fesztivál. Keretében koncertek, előadások, gyermekprogramok, kiállítások várják az érdeklődőket.

2020. Február 18. 17:20, kedd | Helyi

Megrázó tragédia: Agyvérzést kapott, Győrben lett rosszul a Pokolgép frontembere

A Pokolgép frontembere, Tóth Attila, aki a Madách Színházban is szerepet vállal, a teátrum egyik fellépésén, Győrben lett rosszul. Kórházba szállították, azóta itt gyógyul.

2020. Február 18. 08:14, kedd | Helyi

Idegenvezetők Világnapjára készül a GyereGyőrbe csapata - Még zajlik a Regisztráció!

Magyarországon február 23-án, az Idegenvezetők Világnapján igyenes programokat kínálnak, ezt vállalta magára Győrben 14 és 17 óra között a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői csapata.

2020. Február 18. 06:31, kedd | Helyi

Mivel lepj meg egy kamasz lányt?

Kevés nehezebb dolgot tudunk elképzelni, mint ajándékot választani egy kamasz lánynak. Te is így vagy ezzel? Ha neked sem sikerült még megtalálni az ideális ötleteket, akkor maradj velünk és olvasd el tippjeinket!