Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Október 07. 08:19, hétfő | Helyi

Nagy Balázs is indult az úszó-világkupán

Nagy Balázs is indult az úszó-világkupán

Ismét sztárfutam színesítette az októberi úszó-világkupa programját. Ezúttal színészek és televíziós műsorvezetők versenyeztek a Duna Aréna medencéjében.

A két váltó összetételét a Petőfi rádió Talpra magyar című reggeli műsorában a szintén rajtkőre álló Harsányi Levente és csapata sorsolja ki. A résztvevők formába hozásában az olimpiai bajnok Hosszú Katinka és Darnyi Tamás, valamint a vb-aranyérmes Milák Kristóf segédkezhet.

Medencébe ugrott többek között Rátóti Zoltán, Fenyő Iván, Nagy Balázs, Józan László, Gazdag Tibor és Simon Kornél, Eke Angéla, Tallós Rita, Nyári Dia és Ripli Zsuzsa. A műsorvezetők közül pedig Kárász Róbert és Kulcsár Edina.

Nagy Balázs, a Győri Nemzeti Színház és a Madách Színház színművésze, pénteken még az úszóversenyen vett részt, szombaton már a Kishegy Trail. - Hegyi félmaratonról posztolt közösségi oldalán. "Nagyon szép környezet,de brutál nehéz pálya.Viszont ennyi jókedvű,mosolygós,egymást bíztató emberrel rég találkoztam!Nagyon profi volt a szervezés!Biztos,hogy máskor is jövök!Minden célbaérkezőnek szívből gratulálok!!!!" - írta.

Forrás, fotók: Nagy Balázs Hivatalon Facebook oldala; blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 20. 07:53, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp október 21-től

2019. Október 20. 07:50, vasárnap | Helyi

ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK GYURICS KÁROLY OTTÓT

A mosonmagyaróvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2019. Október 20. 07:44, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 42. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2019. Október 19. 08:08, szombat | Helyi

TAKARÍTÁS A MÉLYGARÁZSBAN