Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Március 24. 16:07, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Nagy változás előtt áll Gájer Bálint élete - VIDEÓ

Nagy változás előtt áll Gájer Bálint élete - VIDEÓ

Gájer Bálintról egy dolgot biztosan sokat tudunk: a hazai swing kiemelkedő alakja.

A Marcaliból indult zenész amúgy tehetséges kézilabdázó volt, még a tanulmányait is ehhez igazította, hiszen a középiskolát Veszprémben, a sportág egyik hazai fővárosában kezdte el – árulta el a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorában. Aztán gyorsan rájött, hogy nem igazán szeret edzésre járni, pedig ez elengedhetetlen követelmény a sikerekhez.

„Valahogy nem tudtam beilleszkedni ebbe a közegbe, hiszen a srácok már gyerekkoruk óta együtt sportoltak – elevenítette fel Gájer Bálint a tinédzserkorát. – Valószínűleg azért kezdtem el kézilabdázni, mert édesapám is ezt tette. Aztán meg is sérültem, nem tudtam edzésre járni és kiderült, hogy nem is nagyon hiányzik az életemből. Már ekkor is éreztem, hogy a zene miatt szívesen hozok áldozatokat, a kézilabdáért nem annyira. Aztán Veszprémben beiratkoztam a zeneiskola ütős szakára, akkor még csak otthon énekeltem”.



A dobolást már elhagyta, de az ütős hangszer adta pluszt a mai napig használja: sokan azt mondják róla, hogy az énekesek között neki van a legjobb ritmusérzéke. Persze a dalolás a vérében van, hiszen az édesapja is énekes.

„A művészi véna tőle van, de sosem volt otthon közös éneklés, vagy zenehallgatás – árulta el műsorvezetők, Nagy Anett és Ricky kérdésére Gájer Bálint. – Édesapám inkább a komolyabb műfajokban, operákban, operettekben, népdalokban mozgott otthonosan. Nem is nagyon jutott eszembe, hogy közösen énekeljünk, hiszen más műfajban dolgoztunk. Aztán jött a karácsonyi lemez és koncert, akkor úgy döntöttünk, hogy ez a megfelelő alkalom a közös éneklésre”.

A Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok adásából kiderült, hogy Michael Bublé a magyar zenész példaképe. Az idén negyven esztendős előadó a negyedik nagylemezének a kiadására készül, amihez társul majd május 21-én egy koncert is. Emellett a Budapest Jazz Orchestra közreműködésével videó klipeket is forgat majd. A rengeteg munka mellett persze a sportra is igénye van.

„Megfogadtam, hogy elkezdek futni, de egyelőre ennél tovább nem jutottam. Szeretek focizni is és az utóbbi időben az ANDONIK Médiaválogatott tagja lehetek. Volt egy strandfoci világrekord, ennek köszönhetően kerülhettem be a csapatba.”
A sport és a munka mellett persze a magánélet is főszerepet játszik Gájer Bálint életében, az énekes mérföldkövek előtt áll.

„Júliusban összeházasodom szerelmemmel, akit annak idején az Értem jött a nyár című számom klipjének a forgatásán ismertem meg. Lassan minden összeáll, de egyelőre még nagy gyűrűkeresésben vagyunk. Olyat szeretnénk, amit egész életemben viselhetek, nem könnyű. Szeretném megtartani a sorrendet, előbb a házasság, aztán jöhet majd a gyerek. Nagyon várom már és kislányt szeretnék. Azt hiszem mindent előkészítettünk már, a karrierem is jól megy, a kedvesemnek is állandó munkája van, szép lakásban élünk. Talán valóban minden adott”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára