Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2010. Február 10. 06:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nagy erőkkel keresik a veszélyes férfit

Nagy erőkkel keresik a veszélyes férfit

Pénteken már elfogták, de azután szabadon engedték azt a férfit, akiről a hétvégén kiderült: fővárosi lakása tele van éles lőfegyverekkel. A férfit pénteken Nyíregyháza közelében, kommandósok fogták el, drog és egy gázpisztoly, i

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 35 éves férfit kommandósok fogták el pénteken, Nyíregyháza környékén. Valamivel több mint 21 gramm amfetamin származék, egy kibiztosított gázpisztoly és kés volt nála. Nem tartották azonban bent, szabadlábon védekezhetett.

Távollétében azonban házkutatást tartottak budapesti lakásán is. Ott éles lőfegyvereket, lőszert és különböző szúró-vágó eszközöket találtak a rendőrök. A férfi eltűnt, ellene kedden országos elfogatóparancsot adtak ki.

Horváth Zsolt 35 éves, beceneve Kocka. Körülbelül 175 centiméter magas, erős testalkatú férfi. A rendőrség nagy erőkkel keresi a veszélyes férfit, felhívásukban azt kérik, hogy aki tudja, hol van, azonnal hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívót.

FH


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.