Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Augusztus 30. 12:27, péntek | Bulvár
Forrás: Új Ász Online

Nagycsaládra vágyik Katalin és Vilmos

Nagycsaládra vágyik Katalin és Vilmos

Öt éven belül még két gyereket akarnak.

Éppen csak hogy megszületett kisfiuk, Katalin hercegnő és Vilmos herceg máris a család bővítését tervezi. György Sándor Lajos Cambridge-i herceg, majdani trónörökös július 22-én született meg. Most, egy hónappal később édesanyja elárulta a Star magazinnak, hogy még két gyermeket szeretnének.

Vilmos herceg szóról szóra ugyanezt mondta: „Katalin és én örömmel várjuk, hogy a következő években kibővíthessük fiatal családunkat.” Györgynek tehát nem kell majd egyedül felcseperednie.

Családtervezési stratégiájuk szerint három gyermeket szeretnének, még mielőtt Katalin 36 éves lesz, így még 5 évük van a terv kivitelezésére. Katalin és Vilmos barátai azt is elárulták, hogy az édesanya szívesen látna egy lánytestvért az elsőszülött fiú mellett. Mivel az édesapa is férfikörnyezetben nőtt fel, apja, Károly herceg és testvére, Harry herceg mellett (édesanyjuk, Diana hercegnő tragikus balesete után), így ő is örülne egy kislánynak.

Címkék: Katalin hercegnő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.