Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Július 14. 10:46, hétfő | Helyi
Forrás: idokep.hu

Nagyon melegünk lesz a héten

Nagyon melegünk lesz a héten

Hétfőn az ország nyugati és északi tájain többfelé, keleten csak elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar, a Tiszántúlon inkább a napsütésé lesz a főszerep. A légmozgás csak zivatarok környezetében erősödik meg, lokálisan továbbra is előfordulhat felhőszakadás. Napközben 27-30°C-ig melegszik a levegő.

Kedden továbbra is főként a Dunántúlon és a középső területeken alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Az északi, északkeleti szél felélénkül, zivatarok környezetében erős, akár viharos lökések is előfordulhatnak. Lassan melegszik a levegő, a hőmérséklet 30°C körül alakul.

Szerdától igazi nyári időre, sok napsütésre van kilátás. Zápor, zivatar már csak szórványosan fordul elő. A légmozgás többfelé felélénkül. Az enyhe hajnalok után, délutánra 30-33°C-ig emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön is sok lesz a napsütés, helyenként azonban még magasra törnek a gomolyfelhők és szórványosan zápor, zivatar kialakulhat. Az északi, északkeleti szél többfelé élénk, erős lesz, a csúcsértékek pedig országszerte 30°C felett alakulnak.

Részletes előrejelzés az idokep.hu oldalán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.