Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2010. Május 11. 14:45, kedd | Bulvár
Forrás: HírTV

Nagyon beteg Zolee barátja

Nagyon beteg Zolee barátja

Ganxsta Zolee és felesége volt a vendége ma az RTL Klub Reggelijének. A híresség többek között arról beszélt, hogy hűséges társa, az egyik argentin dog nagyon beteg.

Köztudott, hogy Zolee imádja a kutyáit, gyakran együtt jelenik meg velük a képernyőn. Ám sajnos az egyikük, Digi megbetegedett. A híresség elmondta, kutyusának súlyos máj és epe problémái vannak.


Szerencsére az orvosok biztatóan nyilatkoznak a kutyus állapotáról, most már úgy néz ki, túlélheti a betegséget. Zolee családjában mindenki rajong a kutyákért, még kislánya is. A sztár és felesége a Reggeliben például örökbefogadókat keresett két ebnek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 14:42, hétfő | Bulvár

Ördög Nóra és Stohl András újraterveznek

Hétfőtől 21.35-től érkezik Ördög Nóra és Stohl András, akik az Újratervezés című műsorral számtalan feledhetetlen pillanatot ígérnek a nézőknek.

2019. November 11. 14:02, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték kapta a legjobb mozifilm díját az amerikai közönségtől

A Bosszúállók: Végjáték kapta az év legjobb mozifilmje díjat a People\'s Choice Awards vasárnap Santa Monicában megrendezett ceremóniáján – írta meg a The Hollywood Reporter.

2019. November 11. 13:50, hétfő | Bulvár

Több mint 30 év után újra a Moulin Rouge színpadán Medveczky Ilona, most műtét vár rá

Medveczky Ilonát az idősebb Richter József rendezésében, a Párizsi randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge című dinnershow díszvendégeként hatalmas ovációval fogadta a nézőközönség – írja a Bors.

2019. November 11. 12:01, hétfő | Bulvár

A Korn is fellép jövőre Budapesten

A több mint negyedszázada működő kaliforniai nu metál csapat, a Korn jövő évi európai turnéja Magyarországot is érinti. Az együttes 2020. június 9-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.