Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2011. Március 27. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

"Nagyon félek" - a halál árnyékában retteg Kovács Lázár exe

"Nagyon félek" - a halál árnyékában retteg Kovács Lázár exe

Rémálommá vált Bíró Andrea szépészeti műtéte. A sztárszakács egykori kedvese a közelmúltban egy mellnagyobbító műtétre adta a fejét, ami akár az életét is megmentheti, ugyanis az operációt megelőző leletek kimutatták: rosszindul

Kovács Lázár exkedvese, Bíró Andrea még a közelgő pere előtt le szerette volna tudni mellnagyobbító műtétét, hogy egészséges anyaként tudjon helytállni fia bírósági tárgyalásán. Azonban a beavatkozást megelőző vizsgálatok során kiderült, hogy az operációt el kell halasztani, mert Andrea hátában elváltozást találtak az orvosok.

"Először nagyon megijedtem, amikor közölte a kezelőorvosom, hogy valami nincs rendben a röntgenfelvételeken. Már korábban is voltak rosszulléteim, egyik percről a másikra az ájulás kerülgetett, és olyan gyengének éreztem magam, hogy lábra sem tudtam állni. A teljes körű kivizsgálás során kiderült, hogy egy rosszindulatú daganat van a hátamban, ami miatt a plasztikai műtétemet el kell halasztanom" - mesélte az Új Ásznak a fiatal édesanya, akinek orvosa szerint terhessége miatt alakult ki szervezetében a daganat.

"Nagyon félek tőle, és még magamnak sem merem kimondani, hogy mi lenne akkor, ha a kisfiam egyedül maradna. Az elmúlt pár napban semmihez sem volt kedvem, csak a gyerekemhez. Minden percet vele töltöttem, hiszen elkapott az az érzés: mi van, ha ez már nem tarthat sokáig? Jövő héten megyek vissza az orvoshoz, és akkor tudom meg, hogyan tovább" - nyilatkozta Andrea, aki azonban nincs egyedül a nehéz időkben.

"Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen barátom van, mint Dávid. Amióta megtudta, mi történt velem, még inkább érezteti velem: én vagyok a legnagyobb kincs az életében. Azt hiszem, ez a betegség örök életre összekovácsolt minket" - tette hozzá Andrea.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.