Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Október 22. 13:33, kedd | Helyi
Forrás: infoGyőr

Nálatok mennyibe adják a füvet?

Nálatok mennyibe adják a füvet?

Írtam már érdekes, vicces vagy éppen időrabló honlapokról. Most jöjjön egy újabb gyöngyszem, hiánypótló oldal. Fűtérkép a világ körül, azaz nálatok mennyibe is kerül a fű?

Szolgálati közlemény!

Figyelem, a Magyarországon jelenleg hatályos törvények szerint a marihuána birtoklása, fogyasztása, termesztése, árusítása, érintése, tapintása, előállítása, szállítása, tárolása, és bármi vele kapcsolatban, szigorúan tilos és komoly büntetőjogi következményeket von maga után!

Az oldal neve mi más lenne, mint ahttp://www.priceofweed.com/.

Az oldalról nekem első körben egy raszta wikipédia jutott eszembe, valami ilyesmiről álmodhatott Bob Marley is. Röviden ( lesz hosszabban is ) az oldalra látogató információt kaphat, hogy egy adott országban, régióban vagy városban mennyiért is dobálják a mókát, milyen minőségben, lehet fajtát is választani. Az egész oldalt a felhasználók szerkesztik.

Az oldal nagyon felhasználóbarát! Választhatunk kontinenst, így ha nem vagyunk kíváncsiak a New York-i dílerek áraira, feleslegesen nem kell átnyálaznunk. Át is kattintottam Európára, mondjuk úgy nem lepődtem meg, hogy hiányossága ellenére, Magyarország, méghozzá Budapest képviselteti magát!

Az oldal nem áll meg itt. Rengeteg nélkülözhetetlen információt tartalmaz kicsiny országunkról. Megtudhatjuk azt is mennyire csípi az adott hely hatósága, a csóró, pénztelen személyeket, akik tudnak annak is örülni ha csak egy cigijük van, amit közösen szívnak el. Az oldal szerint Budapesten, csak okosan, mert nem túlságosan toleránsak. Továbbá a társadalmi elfogadottságát is méri az oldal, itt azért már jobb, közepes értékelést kaptunk!

Visszatérve az árakra, listázza nekünk, a vásárlói véleményeket. Az adatok alapján elég vegyes a piac a fővárosban. A legutolsó bejegyzés itthonról, szeptember 20-án érkezett az oldalra, miszerint valaki 8 dollárért vásárolt ( mai árfolyamon az kb 1.700 Ft ) 1 gramm közepes minőségű mariskát. Az előtte lévő vásárló már kevésbé volt szerencsés, ő ugyanekkora mennyiségű és minőségű motyóért, 4 dollárral többet ( ~ 850 Ft ), tehát 150%-os árat fizetett.

Újfent szolgálati közlemény! Az infoGyőr portál, szerkesztősége és munkatársai, határozottan elzárkóznak mindennemű kábítószerrel kapcsolatos dologtól. Senkit nem szeretnénk buzdítani, a cikk csak és kizárólag szórakoztatás és információszolgáltatás céljából született!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.