Városlista
2020. január 27, hétfő - Angelika

Hírek

2010. Június 28. 07:58, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Namíbiában jótékonykodik Katus Attila

Namíbiában jótékonykodik Katus Attila

Katus Attila novemberben Namíbiába utazik, ahol részt vesz a Diamond Trophy Kalandtúrán. "Az afrikai ország javára jótékonykodunk, iskolákat támogatunk ezzel az embert próbáló versennyel, amely két héten át a sivatagban zajlik"

"Tavalyelőtt Barabás Évi, mint jószolgálati nagykövet utazott Namíbiába, tavaly pedig Bódi Sylvi vett részt a rendezvényen. Szerencsére a barátnőm, Oti is velem tart majd, ezért nem kell itthonról aggódnia miattam. Még soha nem jártunk olyan helyen ezelőtt, ahol ekkora a szegénység, ezért minden bizonnyal nagyon megérint majd, az ott élő emberek helyzete. Viszünk ajándékba színes ceruzákat, számológépeket, focilabdát, füzeteket, pólókat, olyan tárgyakat, ami a gyerekek számára örömet tud okozni és segít, hogy tanulhassanak. Örülök annak, hogy magam is segíthetek" - osztotta meg velünk Katus Attila.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 27. 12:09, hétfő | Bulvár

Tíz előadóval kezdődik A Dal 2020 műsor

Tíz produkció látható A Dal 2020 szombati első műsorában. A sorozat három válogatójából összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe.

2020. Január 27. 12:05, hétfő | Bulvár

Freddie-vel, Rókusfalvy Lilivel és tíz előadóval jön A Dal 2020

Szombaton tíz produkció látható A Dal 2020 első műsorában. A sorozat három válogatójából összesen tizennyolc dal jut a két elődöntőbe, ezekből nyolc előadó kerül a március 7-i döntőbe.

2020. Január 27. 09:31, hétfő | Bulvár

Milliókat bukott Oszter Sándor

Lezárult a büntetőpere a győri születésű, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, vállalkozónak, kiderült, hogy ártatlan, mégis ideges és szomorú Oszter Sándor.

2020. Január 27. 07:15, hétfő | Bulvár

Sam Mendes 1917 című filmje kapta az amerikai rendezőcéh fődíját

Sam Mendes 1917 című első világháborús drámája kapta a legjobb film díját az Amerikai Rendezők Céhének (DGA) szombaton megrendezett díjátadó ceremóniáján Los Angelesben.