Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2010. Június 28. 07:58, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Namíbiában jótékonykodik Katus Attila

Namíbiában jótékonykodik Katus Attila

Katus Attila novemberben Namíbiába utazik, ahol részt vesz a Diamond Trophy Kalandtúrán. "Az afrikai ország javára jótékonykodunk, iskolákat támogatunk ezzel az embert próbáló versennyel, amely két héten át a sivatagban zajlik"

"Tavalyelőtt Barabás Évi, mint jószolgálati nagykövet utazott Namíbiába, tavaly pedig Bódi Sylvi vett részt a rendezvényen. Szerencsére a barátnőm, Oti is velem tart majd, ezért nem kell itthonról aggódnia miattam. Még soha nem jártunk olyan helyen ezelőtt, ahol ekkora a szegénység, ezért minden bizonnyal nagyon megérint majd, az ott élő emberek helyzete. Viszünk ajándékba színes ceruzákat, számológépeket, focilabdát, füzeteket, pólókat, olyan tárgyakat, ami a gyerekek számára örömet tud okozni és segít, hogy tanulhassanak. Örülök annak, hogy magam is segíthetek" - osztotta meg velünk Katus Attila.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!