Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2012. Szeptember 02. 10:19, vasárnap | Életmód
Forrás: MTI

Napi tanács: hétfőn kameravétel, csütörtökön szex

Napi tanács: hétfőn kameravétel, csütörtökön szex

Mindennek megvan a maga ideje, sőt, a maga napja:hétfőnként lehet a legolcsóbban kamerát venni, kedden a legérdemesebb étterembe menni - állítja a Which? brit fogyasztóvédő alapítvány brit és amerikai tanulmányok alapján

A hétfői kameravásárlás a netes vételre vonatkozik, és azért kedvező, mert a legtöbb árusító a hétvége után árkedvezményt ad. Ebből az következik, hogy a legtöbb kamera már egy ideje hétfőn kel el a világhálós kereskedelemben, a boltok pedig igyekeznek a kedvezményversenyben állni a sarat, azaz további kedvezményeket adni, hogy a saját honlapjukra csábítsák a vevőket.
A kedd azért ajánlott vendéglős étkezésre, mert a legtöbb étterembe a hétvégén nem érkezik friss áru, hétfőn azonban már ismét, így kedden biztosabb a megfelelő minőség. Hétfőn leginkább a halétket ajánlatos kerülni. A kedd további előnye, hogy ezen a napon a legolcsóbbak általában a repülőutak - Nagy-Britanniából "kiindulva". Kerti sütést is a legjobb keddre tervezni, mert a statisztikák szerint - Nagy-Britanniában - ez a hét legcsapadékmentesebb napja. (A legfelhősebbek a péntekek, szombatok és vasárnapok.)
Szerdán a legjobb fizetésemelést kérni - legalábbis a munkahelyi vezetők 70 százaléka ezt a napot tartja az alkalmazottak szempontjából, azaz pozitív elbírálásra a legalkalmasabbnak. Aki nem rajong az áruházi tömegért, az szerdán menjen bevásárolni.
A csütörtök a szexé, mert a heti ritmusban ezen napon a legmagasabb a szervezetben a szexhormonok szintje.
Pénteken kell ingatlant eladni és házasságot kötni. Az esküvők és lakodalmak költségei alacsonyabbak - gyakran félárúak -, mint az eseményre kiszemelt legkedveltebb napon, a szombatokon.
Vasárnap érdemes lezárnia egy netes árverést az eladónak - ismertette a Wich? napitanácsát a The Sun című brit lap.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 16. 10:29, vasárnap | Életmód

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat a MOZ.GO Magyar Mozgókép Fesztiválon Veszprémben

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig a film alkotója, Koltai Lajos lett a Veszprémben rendezett MOZ.GO filmfesztiválon.

2024. Június 16. 10:24, vasárnap | Életmód

Már több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.

2024. Június 15. 11:01, szombat | Életmód

Európai vadmacskák születtek a Szegedi Vadasparkban

Három európai vadmacska (Felis silvestris silvestris) született a Szegedi Vadasparkban, a kölyköket már a látogatók is megfigyelhetik - közölte az állatkert szombaton közösségi oldalán.

2024. Június 14. 07:25, péntek | Életmód

Szabad szemmel is látható lesz vasárnap a Hold és a Spica csillag együttállása

Vasárnap este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni a koraesti égen - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-vel.