Városlista
2019. július 19, péntek - Emília

Hírek

2019. Május 20. 07:28, hétfő | Belföld

Nápolyiért öltek meg egy nyugdíjast

Nápolyiért öltek meg egy nyugdíjast

Két maszkos kamasz fiatal május 13-án ment be egy hajdúhadházi ház udvarára, ahol vascsővel ütötték le a ház tulajdonosát, egy 66 éves férfit.

Bementek a házba, ahonnan pénzt és egy zacskó nápolyit vittek el. A megtámadott férfi olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt. A rendőrök pár nap múlva elfogták a fiatalokat. A bíróság ma elrendelte a letartóztatásukat.

Az idős férfi a kutyájuk ugatására ment ki a kertjükbe. Meglátta a két fiatal fiút, akik maszkban voltak és azonnal rátámadtak. Leütötték egy vascsővel, aztán bementek a házba, ahol a férfi feleségét is megfenyegették. Aztán átkutatták a házat, pénzt keresve. Találtak is: 6000 ezer forinttal és egy zacskó édességgel mentek el - írja a police.hu.

Az asszony kihívta a rendőröket, akik azonnal a helyszínre mentek. Mentőt hívtak az idős férfihez, aki életveszélyesen megsérült a támadásban.

A megtámadott férfit kórházba vitték, de olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

A nyomozók hajtóvadászatot indítottak a támadók ellen, ami pár nap alatt eredményre is vezetett: május 16-án elfogták a helyi fiatalokat, és további két társukat is.

A nyomozók a 15, 16, valamint 17 éves fiúkat gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették őket, a bíróság pedig ma rendelte el a letartóztatásukat.

Gyilkosság gyanúja miatt indítottak nyomozást a négy fiatalkorúval szemben.

Forrás: origo.hu

Kép: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 19. 14:02, péntek | Belföld

Milliárdos csalás miatt vádat emeltek Kecskeméten

Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és pénzmosás miatt vádat emeltek egy bűnszervezet kilenc tagja ellen, mert 2,1 milliárd forintnyi jogosulatlan támogatást szereztek meg.

2019. Július 19. 12:01, péntek | Belföld

Elítélték a zárkaajtóba áramot vezető féltestvéreket

Hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt tíz év fegyházra, illetve két és fél év börtönre ítéltek első fokon, nem jogerősen két fogvatartottat, mert 2017-ben áramot vezettek zárkájuk ajtajába

2019. Július 19. 09:59, péntek | Belföld

Négykilónyi drogot hozatott magának Hollandiából egy mindszenti férfi

Különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása miatt indult nyomozás egy 44 éves mindszenti férfi ellen, aki a gyanú szerint csaknem négy kilogramm kábítószert küldött magának Hollandiából.

2019. Július 19. 08:54, péntek | Belföld

A Racing Django futott be elsőként az 51. Kékszalagon

Rendkívül gyenge szélben zajlott az 51. Kékszalag Nagydíj első versenynapja, amelynek során a Racing Django haladt át elsőként a balatonfüredi célvonalon.