Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2019. Május 20. 07:28, hétfő | Belföld

Nápolyiért öltek meg egy nyugdíjast

Nápolyiért öltek meg egy nyugdíjast

Két maszkos kamasz fiatal május 13-án ment be egy hajdúhadházi ház udvarára, ahol vascsővel ütötték le a ház tulajdonosát, egy 66 éves férfit.

Bementek a házba, ahonnan pénzt és egy zacskó nápolyit vittek el. A megtámadott férfi olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt. A rendőrök pár nap múlva elfogták a fiatalokat. A bíróság ma elrendelte a letartóztatásukat.

Az idős férfi a kutyájuk ugatására ment ki a kertjükbe. Meglátta a két fiatal fiút, akik maszkban voltak és azonnal rátámadtak. Leütötték egy vascsővel, aztán bementek a házba, ahol a férfi feleségét is megfenyegették. Aztán átkutatták a házat, pénzt keresve. Találtak is: 6000 ezer forinttal és egy zacskó édességgel mentek el - írja a police.hu.

Az asszony kihívta a rendőröket, akik azonnal a helyszínre mentek. Mentőt hívtak az idős férfihez, aki életveszélyesen megsérült a támadásban.

A megtámadott férfit kórházba vitték, de olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

A nyomozók hajtóvadászatot indítottak a támadók ellen, ami pár nap alatt eredményre is vezetett: május 16-án elfogták a helyi fiatalokat, és további két társukat is.

A nyomozók a 15, 16, valamint 17 éves fiúkat gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették őket, a bíróság pedig ma rendelte el a letartóztatásukat.

Gyilkosság gyanúja miatt indítottak nyomozást a négy fiatalkorúval szemben.

Forrás: origo.hu

Kép: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 19. 15:29, szombat | Belföld

Jogosítványhoz kellene kötni az elektromos rollerek használatát

Jogosítványhoz és biztosításhoz kellene kötni az elektromos rollerek használatát - mondta Szatmári-Margitai Gergely jogi szakértő szombaton az M1 csatornán.

2019. Október 19. 12:24, szombat | Belföld

Kábítószerért vehettek szavazatot Szentpéterúron

Feljelentést kezdeményez a Zala Megyei Területi Választási Bizottság (ZMTVB), mert tanúvallomások szerint Szentpéterúron \"füves cigarettát\" kínáltak, illetve adhattak szavazatokért cserébe múlt vasárnap.

2019. Október 19. 08:16, szombat | Belföld

Jelentősen javult a ferihegyi repülőtér megítélése

Jelentősen javult a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megítélése az utasok körében a nyári időszakban végzett felmérés szerint - közölte a Budapest Airport pénteken az MTI-vel.

2019. Október 19. 06:07, szombat | Belföld

Vélhetően magyar vonatkozású régészeti leletek kerültek elő a Kaukázus vidékén

Valószínűleg a keleti magyar őstörténelemhez kapcsolható sírokat tárt fel egy magyar és orosz régészekből álló kutatócsoport Oroszországban,