Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. November 16. 16:04, hétfő | Helyi
Forrás: mti/infogyor.hu

Nappal megsülünk, éjjel megfagyunk – Ez vár ránk a héten

Nappal megsülünk, éjjel megfagyunk – Ez vár ránk a héten

A következő napokban tovább enyhül az idő, de a leghidegebb órákban helyenként akár 1 Celsius-fokig is hűlhet a levegő.

Kedden eleinte még lehet néhány órás napsütés, majd észak felől megnövekszik a felhőzet, ugyanakkor az északkeleti határ közelében egész nap többnyire erősen felhős égre van kilátás. Estefelé az ország északi felében néhol kisebb eső is lehet. A leghidegebb órákban 1-7 fok lehet. Napközben általában 12-17, a felhős északkeleten csupán 9-11 fokig melegszik a levegő.

Szerdán a déli óráktól szórványosan záporok alakulhatnak ki, de a Dél-Dunántúlon nem valószínű csapadék. Emellett a szél is megerősödik, az északi országrészben viharossá fokozódik. A minimumhőmérséklet 4-10 fok között valószínű. A nappali maximumok 13-18 fok között alakulnak.

Csütörtökön helyenként megerősödhet a szél, de csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 1-8, a legmagasabb hőmérséklet 10-15 fok között várható.

Pénteken délkeleten még több órás napsütés is lehet, délutántól viszont egyre nagyobb területen ered el az eső. A minimumhőmérséklet 3-8, a maximumhőmérséklet 8-15 fok között alakul.

Szombaton túlnyomóan borult lesz az ég és sokfelé várható kiadós eső. A Dunántúl magasabban fekvő helyein havas eső is előfordulhat. Nagy területen megerősödik a szél is. A leghidegebb órákban 2-7 fok lehet. A nappali maximumok várhatóan 4-10 fok között alakulnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.