Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. December 14. 14:07, csütörtök | Belföld
Forrás: police.hu

Naptárral segítettek menhelyes kutyákon Tolna megye rendőrei

Naptárral segítettek menhelyes kutyákon Tolna megye rendőrei

A fotózással a 2018-ban épülő új kutyamenhely kialakítását támogatták a Tolna megyei rendőrök.

A Kíra Völgységi Kutyamentő Egyesület levélben kereste meg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot, amelyben rendhagyó kérést fogalmaztak meg.

„Mivel az elmúlt 8 évben, amióta egyesületünk létezik, csak jót, segítőkészséget és nagyfokú emberséget tapasztaltunk, akárhányszor segítséget kértünk a rendőrségtől, ezért a következő kéréssel fordulok önökhöz: a rendőrség és az állatvédők közötti jó együttműködést megmutatva, megköszönve szeretnénk egy olyan naptárat készíteni, mely a rendőrök együtt láthatók a bonyhádi gyepmesteri telep kutyáival.”

A kérésnek eleget téve a Tolna megyei egyenruhások augusztus 2-án délután meglátogatták a bonyhádi kutyatelepet, majd a menhely munkatársaival a négylábúakat elvitték a bonyhádi Szecska tóhoz, ahol a kutyákat megsétáltatták, majd egy fotózáson vettek részt a készülő naptárhoz. A rendőrök ajándékkal is készültek, kutyatápot vittek a menhelynek.

Az egyesület vezetője, Filamelláné Kis Melinda megköszönte az együttműködést és elmondta, hogy nagyszerű volt a kirándulás, a kutyák számára nagy boldogságot okozott, hogy a telepen kívüli környezetben sétálhattak.

A 2018-as falinaptár elkészült, a menhely munkatársai a minap az egyenruhásoknak bemutatták a képekből készült 2018-as kalendáriumot. A naptárak értékesítésével az egyesület a 2018-ban épülő új kutya menhely kialakítását támogatja. A rendőrök újra ajándékkal készültek, ezúttal a hideg időre való tekintettel szalmát vittek a négylábúaknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.