Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Március 07. 11:08, csütörtök | Helyi

Ne bérleti díjra költse a pénzét, hanem költözzön már nyáron saját új lakásába Tétre!

Ne bérleti díjra költse a pénzét, hanem költözzön már nyáron saját új lakásába Tétre!

Minimális önerővel az Öné lehet álmai otthona. FORRÁSHÁZ – OTTHON TÉTEN!

Látványos beruházás zajlik Téten. A kisváros központi helyén épül fel egy négyszintes épület, a FORRÁSHÁZ.

A társasház fejlesztője az abdai székhelyű építőipari vállalkozás a HO-RA csoport, amely 27 éves szakmai tapasztalattal és számos referenciával bír.

A FORRÁSHÁZ-zal kapcsolatos tudnivalókról beszélgettünk a beruházó értékesítési megbízottjával, a Stonehenge Ingatlan ügyvezetőjével, Polócz Péterrel.

• Pontosan mekkora lesz a ház? Milyen nagyságú lakások és üzletek lesznek majd az épületben?

• A liftes társasházban 42 lakás és 10 üzlet lesz kialakítva. Ezen felül 7 garázs és összesen 34 tároló is helyet kap a házban. A legkisebb lakások 33 m2-esek, a legnagyobbak 65 m2-esek lesznek, ez utóbbiak megfelelnek a 10 M Ft-os CSOK igénybevételi feltételeinek.

• Mikorra tervezik az átadást?

• Az épület fűtéskész átadása idén júniusban lesz. A leendő tulajdonosok választhatnak, hogy ebben a készültségben vásárolják meg a lakást (ilyenkor a befejezést maguk bonyolítják), vagy lehetőség van arra is, hogy a lakást kulcsrakészen kérik a beruházótól, ebben az esetben nyár végi átadásra lehet szerződni.

• Hallhatnánk néhány részletet az árakról?

• Először is szeretném kihangsúlyozni, hogy mi új lakásokat adunk el klasszikus értelemben. Nem a Győrben általános gyakorlat szerint, ahol építési telket vesznek meg a vevők és kivitelezési szerződést kötnek a beruházóval az építésre. Emiatt ebbe a projektbe ebben az előrehaladott készültségi állapotban is be tudnak szállni a 3 gyerekes vevők a teljes 10 M Ft CSOK felhasználásával. A lakásárak kialakításánál nagyon szűk mezsgyén mozgunk. Az emelkedő építőanyagárak és kivitelezési költségek hatása alól mi sem tudjuk kivonni magunkat, a minőségi színvonalban viszont nem kötünk kompromisszumokat. Mindezek ellenére jó 20 %-kal a győri árak alatt tudjuk adni a lakásokat, jellemzően bruttó 330 e Ft/m2 átlagáron.

• Milyen ütemezésben kell fizetniük a vásárlóknak?

• Téten nem a vevők finanszírozzák a házépítést, így ezzel kapcsolatban sem lehet rossz érzése senkinek. Erre az ad lehetőséget, hogy a beruházó és egyben kivitelező HO-RA csoport jelentős tőkeerővel bír. Ez a tény ad lehetőséget arra, hogy a fizetési ütemezéseket és az önerőt testreszabottan alakítsuk ki az ügyfelek igényei és lehetőségei alapján. Például most vásárolt nálunk lakást egy 3 gyerekes anyuka 1,5 M Ft önerővel. A többi fizetendő részt CSOK-ból és kedvezményes hitelből biztosítja. A havi törlesztése 20 e Ft-tal lesz alacsonyabb, mint a most fizetett albérlet díja. Pénzügyi szakembereink készséggel állnak rendelkezésre, hogy mindenkinek a saját élethelyzetének megfelelő egyedi pénzügyi konstrukciót alakítsák ki. Ez a szolgáltatás díjmentes ügyfeleink számára. Keressenek bizalommal.

• További kérdésekre hol kaphatnak válaszokat az érdeklődők?

• Az aktuális információkat a facebook oldalunkon és a www.forrashaztet.hu weboldalon érhetik el. Kérdéseikkel bátran keressenek a polocz.peter@gmail.com e-mail címen vagy a 20/468-8701-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.