Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2019. Március 07. 11:08, csütörtök | Helyi

Ne bérleti díjra költse a pénzét, hanem költözzön már nyáron saját új lakásába Tétre!

Ne bérleti díjra költse a pénzét, hanem költözzön már nyáron saját új lakásába Tétre!

Minimális önerővel az Öné lehet álmai otthona. FORRÁSHÁZ – OTTHON TÉTEN!

Látványos beruházás zajlik Téten. A kisváros központi helyén épül fel egy négyszintes épület, a FORRÁSHÁZ.

A társasház fejlesztője az abdai székhelyű építőipari vállalkozás a HO-RA csoport, amely 27 éves szakmai tapasztalattal és számos referenciával bír.

A FORRÁSHÁZ-zal kapcsolatos tudnivalókról beszélgettünk a beruházó értékesítési megbízottjával, a Stonehenge Ingatlan ügyvezetőjével, Polócz Péterrel.

• Pontosan mekkora lesz a ház? Milyen nagyságú lakások és üzletek lesznek majd az épületben?

• A liftes társasházban 42 lakás és 10 üzlet lesz kialakítva. Ezen felül 7 garázs és összesen 34 tároló is helyet kap a házban. A legkisebb lakások 33 m2-esek, a legnagyobbak 65 m2-esek lesznek, ez utóbbiak megfelelnek a 10 M Ft-os CSOK igénybevételi feltételeinek.

• Mikorra tervezik az átadást?

• Az épület fűtéskész átadása idén júniusban lesz. A leendő tulajdonosok választhatnak, hogy ebben a készültségben vásárolják meg a lakást (ilyenkor a befejezést maguk bonyolítják), vagy lehetőség van arra is, hogy a lakást kulcsrakészen kérik a beruházótól, ebben az esetben nyár végi átadásra lehet szerződni.

• Hallhatnánk néhány részletet az árakról?

• Először is szeretném kihangsúlyozni, hogy mi új lakásokat adunk el klasszikus értelemben. Nem a Győrben általános gyakorlat szerint, ahol építési telket vesznek meg a vevők és kivitelezési szerződést kötnek a beruházóval az építésre. Emiatt ebbe a projektbe ebben az előrehaladott készültségi állapotban is be tudnak szállni a 3 gyerekes vevők a teljes 10 M Ft CSOK felhasználásával. A lakásárak kialakításánál nagyon szűk mezsgyén mozgunk. Az emelkedő építőanyagárak és kivitelezési költségek hatása alól mi sem tudjuk kivonni magunkat, a minőségi színvonalban viszont nem kötünk kompromisszumokat. Mindezek ellenére jó 20 %-kal a győri árak alatt tudjuk adni a lakásokat, jellemzően bruttó 330 e Ft/m2 átlagáron.

• Milyen ütemezésben kell fizetniük a vásárlóknak?

• Téten nem a vevők finanszírozzák a házépítést, így ezzel kapcsolatban sem lehet rossz érzése senkinek. Erre az ad lehetőséget, hogy a beruházó és egyben kivitelező HO-RA csoport jelentős tőkeerővel bír. Ez a tény ad lehetőséget arra, hogy a fizetési ütemezéseket és az önerőt testreszabottan alakítsuk ki az ügyfelek igényei és lehetőségei alapján. Például most vásárolt nálunk lakást egy 3 gyerekes anyuka 1,5 M Ft önerővel. A többi fizetendő részt CSOK-ból és kedvezményes hitelből biztosítja. A havi törlesztése 20 e Ft-tal lesz alacsonyabb, mint a most fizetett albérlet díja. Pénzügyi szakembereink készséggel állnak rendelkezésre, hogy mindenkinek a saját élethelyzetének megfelelő egyedi pénzügyi konstrukciót alakítsák ki. Ez a szolgáltatás díjmentes ügyfeleink számára. Keressenek bizalommal.

• További kérdésekre hol kaphatnak válaszokat az érdeklődők?

• Az aktuális információkat a facebook oldalunkon és a www.forrashaztet.hu weboldalon érhetik el. Kérdéseikkel bátran keressenek a polocz.peter@gmail.com e-mail címen vagy a 20/468-8701-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Október 20. 18:01, kedd | Külföld

Kína megelőzte Észak-Amerikát a mozis jegyárbevételi piacon

Kína 2020-ban hivatalosan is megelőzte Észak-Amerikát a legnagyobb mozis jegyárbevételi piacok versenyében - adta hírül a The Hollywood Reporter.