Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Február 01. 07:52, szerda | Belföld
Forrás: mti

Nedvesek és jegesek az utak – Csak óvatosan!

Nedvesek és jegesek az utak – Csak óvatosan!

Az autópályák és az autóutak burkolata nedves vagy sónedves, de Lébény közelében havas.

A főutak burkolata többnyire szintén nedves, sónedves, de Pest, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, valamint Mosonmagyaróvár, Sárvár, Lenti, Esztergom, Kápolnásnyék és Kiskunfélegyháza környékén havas, hókásás és latyakos, Körmend, Zalaegerszeg és Pápa tájékán pedig jeges - közölte az Útinform szerda reggel a honlapján.

Az ország északi részén, továbbá Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében szállingózik, illetve esik a hó vagy havas eső hullik. A Dunántúlon és a Duna-Tisza közén többfelé, valamint Kisújszállás térségében ónos eső esik.

Az alsóbbrendű úthálózat nagy részén sónedves a burkolat, de Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, és Somogy megyében, továbbá az északi és északkeleti országrészben, valamint Kiskunhalas körzetében havas, hókásás, letaposott havas, latyakos, jeges és jégbordás szakaszok váltják egymást.

Az ország nagy részén kielégítőek a látási viszonyok, elszórtan párás a levegő. Mosonmagyaróvár, Balassagyarmat és Vác körzetében csak 100 és 300 méter közötti a belátható út hossza.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.