Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Július 16. 13:56, hétfő | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Négy gyerek maradt anya nélkül

Négy gyerek maradt anya nélkül

Szombaton Győr Ady-város egyik panellakásában fia holtan találta 42 éves édesanyját. A rendőrség a képen látható férfit keresi.

Az asszony három kislánya a nagymamánál tartózkodott, s miután nem tudtak a lakásba bemenni, bátyjukat keresték. A fiatalember lakatos segítségével jutott be, ott találta holtan édesanyját. A boncolás megerősítette, a nő bűncselekmény áldozata lett. Emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytatjuk a nyomozást- közölte a Kocsis Tünde rendőr alezredes.

A rendőrség a bűncselekménnyel összefüggésben keresi a képen látható41 éves Pandur Ottót.A férfi 195 cm magas, erős, sportos testalkatú. Az áldozat ismeretségi köréhez tartozott és január óta tartózkodott Győrben. Előtte Budapesten élt.

Aki férfiről tud, hollétéről, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, kérjük tegyen bejelentést a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányságon Győr, Szent Imre u. 2-4. (tel.:96/520-012) vagy a legközelebbi rendőri szervnél.

A szerkesztőség megjegyzése:

Ismeretlenül is őszinte részvéttel gondolunk Zs. családjára. Fiára és három gyönyörű kislányára, akik egyforma ruháikban, csodaszép frizuráikkal mindenki arcára mosolyt csaltak, akik mellett elhaladtak. Kívánjuk nekik, hogy maradandó sérülések nélkül feldolgozzák a feldolgozhatatlant, kívánjuk, hogy szerető, vigyázó kezek terelgessék ezután sorsukat. A gyászoló családnak, barátoknak azt kívánjuk, hogy képesek legyenek a gyerekek számára tisztán megőrizni Édesanyjuk emlékét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 09:13, kedd | Helyi

Megyei tűzkárok: családi ház, autó égett porrá, galambok vesztek oda

Közzétette a Katasztrófavédelem az első negyedév adatait. Számos tűzkár kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.

2024. Április 16. 08:13, kedd | Helyi

Így vásárolj a Temun biztonságosan – szakértő ad tanácsot, hogyan védd meg a pénzed

Mit kell tennünk, hogy az olcsó kínai termékek rendelésekor biztonságban legyenek a bankkártya adataink, és ne tudják illetéktelenek leemelni a számlánkról a pénzünket?

2024. Április 16. 07:13, kedd | Helyi

Tavaszi utómunkálatokkal folytatódik a győri fővonal felújítása

Tavaly felújította a MÁV a győri fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszát.

2024. Április 15. 09:14, hétfő | Helyi

Milákot is leelőzték – a győri úszók voltak a legeredményesebbek az idei bajnokságon!

2024 április 9-12. között Budapesten a Duna Arénában rendezették az úszók számára a felnőtt magyar bajnokságot, ahol az olimpiai kvalifikációs szinteket is megúszhatták a legjobbak.