Városlista
2021. december 9, csütörtök - Natália

Hírek

2013. Június 09. 14:26, vasárnap | Helyi

Négy hónap börtönt kaptak az almásfüzitői homokzsáktolvajok

Négy hónap börtönt kaptak az almásfüzitői homokzsáktolvajok

Vasárnap megkezdte büntetésének letöltését Győrben a két nő

Négy hónap börtönt kaptak az almásfüzitői homokzsáktolvajok

A Tatabányai Járásbíróság vasárnap négy hónap börtönbüntetésre ítélte azt a két nőt, aki töltésre váró homokzsákokat tulajdonított el péntek este az árvízi munkálatok egyik almásfüzítői helyszínéről. A 48 éves és a 53 éves ácsi nő gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését, és azt mondták, hogy a zsákokat saját használatra lopták, azokban diót és takarmányt tároltak volna. A nyomozók megtalálták az eltulajdonított zsákokat.

Vasárnap megkezdte büntetésének letöltését Győrben a két nő. A Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították a két asszonyt, akit a Tatabányai Járásbíróság jogerősen négy hónap, börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélt, közveszély színhelyén elkövetett lopás bűncselekménye miatt. A rendőrség szombati tájékoztatása szerint az eltulajdonított és előkerült 55 zsákot visszaszállították eredeti helyére.

Címkék: 2013, árvíz, homokzsák, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 08. 16:44, szerda | Helyi

Győri iskolák karácsonyi díszeit díjazták

Szerda délelőtt adták a „Meghitt iskolai karácsony” című pályázat díjait. A pályázatot hagyományteremtő céllal a Somogyi Elektronic Kft. hívta életre.

2021. December 08. 16:42, szerda | Helyi

Újra lehet jelentkezni a Drónirányító és drónadatelemző továbbképzésre

Január végéig lehet újra jelentkezni a világon egyedülálló Drónirányító és drónadatelemző szakirányú felsőfokú továbbképzésre.

2021. December 08. 16:41, szerda | Helyi

Ápolónőnek adta ki magát és csalt el 3 millió forintot

Vádat emeltek az ellen a nő ellen, aki egy beteg, mozgáskorlátozott hölgy bizalmába férkőzve, éveken keresztül károsította meg.

2021. December 07. 19:43, kedd | Helyi

A Magyar Pálinka Napját ünnepelték

Hétvégén 15. alkalommal ünnepelték a Magyar Pálinka Napját Győrben.