Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2013. Június 07. 14:40, péntek | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Négy nap, negyven koncert SzFeszt

Négy nap, negyven koncert SzFeszt

Központi elhelyezkedés, nagyobb terület, nagyobb party! – ígérik az Adrenalin Szfeszt szervezői, akik már gőzerővel készülnek az idén első alkalommal Győrben szervezett fesztiválra.

Négy nap, negyven koncert - ez az SzFeszt, amely kinőtte eredeti, győrszentiváni helyszínét.
Az MKB bemutatja, 9. Adrenalin Szfeszt- Egy belépő áráért 4 nap fesztivál

A nyár első nagy fesztiváljának június 20-23-án, a 9. Adrenalin Szfeszt-nek, mely a régió legnagyobb zenei rendezvénye, az ETO Park ad otthont. - mondta a csütörtöki sajtótájékoztatón Imre László, a rendezvény alapítója. Az új helyszínről így szólt: "könnyebben megközelíthető, nagyobb terület jobb infrastruktúrával".

Az SzFeszt "őrzi a hagyományokat", emellett azonban új, jövőbe mutató programokat is kínál. Ilyen lesz a rapverseny, amelyet Majka és Curtis vezet majd. "Folyamatosan keresem azokat az előadókat az országban, akikkel együtt dolgozhatnék" - nyilatkozta Majka, aki Curtissel személyesen részt vett a győri tájékoztatón. Hozzátette: "Hét-nyolc éve lányt keresek. Olyan tehetséges lány előadót, aki meg tudja szólítani a középkorú hölgyeket, mert ez a réteg nincs kiszolgálva ma. Szükség van valakire, akivel a nők is tudnak azonosulni. Remélem, hogy végre találunk ilyet".

A rapversenyen kívül további mintegy tíz kiszenekar is bemutatkozási lehetőséget kap, ők a kisszínpadon léphetnek fel. "Kiválasztottuk azokat, akik lehetőséget kapnak a fellépésre. Ezzel szeretnénk támogatni őket" - jegyezte meg Imre László. Az ismert fellépők közül kiemelte Majka és Curtis mellett többek között az Irigy Hónaljmirigyet, a Magna Cum Laudét, a Hooliganst, a 30 éves Aurorát, a Kárpátiát, Kasza Tibort, Király Viktort, Radics Gigit és Vastag Csabát és nem utolsó sorban Dj Dominique és Bárány Attila párost is. A rendezvény háziasszonya idén Dukai Regina lesz.

A zenei felhozatal mellett a gasztronómiára is nagy hangsúlyt fektetnek a fesztivál szervezői. A koncerteket rengeteg különlegesség is színesíti: lesznek borházak és pálinkáriumok, valamint magyaros ételek.A már megszokott ingyenes Megajátszópark a gyerekeknek idén sem maradhat el, az új helyszínen ez még színesebb lesz.

Mindez négy napig tart, és rendkívül kedvező elővételi akcióval lesznek hozzáférhetőek a jegyek: Kisalföld Hűségkártyával és Győr+ kuponnal mindössze 4000 Ft-ért vásárolható meg a fesztiválbérlet, mely az összes napra érvényes! A belépés pedig 12 éves korig ingyenes.

A sajtótájékoztatón a rendezvény alapítója felajánlott 20-20 belépőt a mecséri, a dunaszentpáli és a győrújfalui gátakon dolgozó fiataloknak, azok kiosztására a helyi polgármestereket kérték fel.

Információ: www.szfeszt.hu és facebook.com/szfeszt

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 12:43, szerda | Helyi

Ezek lesznek idén a kedvenc ékszereid

Ha az életben sok minden nehéz és néha nyomasztó, legalább az ékszered legyen légiesen könnyed.

2020. Május 19. 14:11, kedd | Helyi

Ilyen árakon lehet most benzinmotoros ágvágót találni

A tavasz megérkeztével elérkezik az az időszak is, amikor egyre több teendő lesz a kertekben.

2020. Május 05. 07:44, kedd | Helyi

A karantén idején is számít a divat - tavaszi home office szettek

Igaz, hogy a legtöbben most otthonról végezzük a napi munkát, de a munka nem állt meg és most digitális platformokon keresztül tartjuk a kapcsolatot a kollégákkal, a feletteseinkkel és a vásárlókkal és ügyfelekkel.

2020. Április 12. 11:57, vasárnap | Helyi

Megéri-e elektromos kazánt venni? Lássuk az érveket!

Az elektromos kazánok számos jó tulajdonsággal bírnak a hagyományos társaikkal szemben.