Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2010. Április 08. 07:27, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Négy csapda: Daróczi Dávid tragédiájának mélyebb okai

Négy csapda: Daróczi Dávid tragédiájának mélyebb okai

Az egész országot felkavarta, hogy a lelke mélyén vallásos Daróczi Dávid éppen nagypénteken, önkezével vetett véget az életének. Hisz a keresztény vallás elítéli az öngyilkosságot. Ő mégis eldobta magától az életét...

1. csapda: Háborgó lélek

Nem vette fel a telefonját, vagy ha nagy nehezen mégis, mintha nem is önmaga lett volna. Depressziós volt, ez tény. Többen próbálták rávenni, hogy forduljon szakemberhez, de mintha meg se hallotta volna. Egyre jobban lehúzta egy furcsa örvény.

2. csapda: Az anyagiak

Egy barátja szerint "hiába tűnt úgy, hogy dúskál a pénzben, valójában máról holnapra élt. Nem volt szegény, de miközben 'szőke hercegként' próbált feltűnni, nem volt arany hitelkártyája. Minden mozdulata álmokról, egy másfajta valóság vágyáról tanúskodott. Mintha menekült volna a realitások elől." 

3. csapda: Elfeledni vagy vállalni?

Csepel szegénytelepéről származott. Innen emelkedett fel egészen a kormányszóvivői posztig. Miközben sosem titkolta, hogy rokonságának egy része ma is szükséglakásokban él, ha a családjáról kérdeztük, inkább azt kérte, ne foglalkozzunk ezzel? Sosem tagadta honnan jött, de sokszor mintha szabadult volna a nehéz tehertől.

4. csapda: Az ország egyik legnépszerűbb nőjét szeretni

Kifinomult stílusával, kedvességével az ország egyik legkívánatosabb színésznőjét, Liptai Claudiát is meghódította. Folyton arról beszélt, hogy megtalálta élete párját, a tökéletes nőt. Alig néhány hónap múltán máris eljegyzésről beszélt. De mintha mindez mégsem lett volna ennyire egyszerű...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.