Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2010. Február 10. 13:40, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Négy hónap után buktak le a fiatal haramiák

Négy hónap után buktak le a fiatal haramiák

Több mint négy hónap után bukott le az a két fiatal, akik a gyanú szerint még az ősszel kifosztottak egy üzletet Jánoshalmán, majd a télen betörtek egy tanyára is - értesült a HavariaPress.

A Bács-Kiskun megyei kisvárosban tavaly szeptember 23-án fedezték fel, hogy az éjszaka folyamán betörők jártak egy helyi vegyesboltban, ahonnan különböző dohányárukat vittek magukkal. Az elkövetőket akkor nem sikerült kézre keríteni, így a nyomozás csak több mint négy hónappal később, e hét elején vezetett eredményre, ekkor fogták el a feltételezett tetteseket, egy 21 éves helybéli férfit és társát, egy 15 éves kiskunfélegyházi fiút. Elfogásuk után kiderült, hogy megalapozottan gyanúsíthatóak egy január 13-án Kiskunfélegyházán elkövetett tanyai betöréssel is. A két fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki a két ügyben, majd mindkettejüket őrizetbe vették.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.