Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Február 06. 06:37, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Négy megyében fosztogatott a rablóbanda

Négy megyében fosztogatott a rablóbanda

Négy megyében 17 helyre tört be az a komáromi banda, amelynek a tagjait hétfőn fogták el a rendőrök. A tolvajok tavaly ősz óta irodaházakból és telephelyekről csaknem 15 millió forintot zsákmányoltak.

Az öt fős csoport akkor bukott le, amikor egy mosonmagyaróvári cég telephelyéről akart elvinni egy páncélszekrényt. Az öt gyanúsított közül három férfi már előzetes letartóztatásban van, egy férfi esetében pedig ezt most kezdeményezi a rendőrség, egy nőnél pedig házi őrizetet rendeltek el.

A rendőrség szerint további bűncselekményekkel is összefüggése hozható a banda, ezért várhatóan év végéig még nyomoznak az ügyben - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Gorgosilits Fábián, Komárom-Esztergom megye rendőrfőkapitánya. A tolvajok 5-15 közötti szabadságvesztésre ítélhetők.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.