Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Március 11. 14:06, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Négy melle van a szépségnek

Négy melle van a szépségnek

Marion Cotillard érdekes változásokon ment át az utóbbi időben - az Oscar-díjas színésznőnek ugyanis keblek nőttek a homlokára.

Harmincnégy év után Marion Cotillard megunta, hogy a férfiak többsége nem a szemébe néz beszélgetéskor, hanem a dekoltázsára. Ezért két műanyag cicit ragasztott a homlokára, hogy a tekinteteket felvonzza a megfelelő területre. Az Oscar-díjas szépség szerint így nőhet a nők megbecsülése a munkahelyükön, mert a hímnemű kollégák ezentúl már nem kebleikre koncentrálnak. Illetve igen, de nem az igaziak, így javul a kommunikáció. Persze mindezt nem komolyan gondolja, csak a Funny or Die elnevezésű paródiacsapat kedvéért vállalta domborulatai megduplázását.

Bár igazából lenne oka a panaszkodásra. Ugyanis még mindig nem tökéletes az angolja, csak, ha nagyon begyakorolja a szövegét. Ezért a hollywoodi producerek többsége nem akar vele dolgozni, mert a jelenléte plusz munkát feltételez. Pedig az Oscarját nem szép francia kiejtéséért, vagy a gyönyörű szemeiért kapta, hanem a tehetségéért.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára