Városlista
2019. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2012. Január 29. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Turizmus Online

Négycsillagos szállodát nyit tavasszal a Quaestor Csoport Győrben

Négycsillagos szállodát nyit tavasszal a Quaestor Csoport Győrben

Tavasszal nyit az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr az ETO Park multifunkciós központ részeként közvetlenül az ETO Park Élményközpont szomszédságában helyezkedik el, közel a városközponthoz és az Ipari Parkhoz.

Ennek az üzleti utazókra ugyanúgy számítanak, mint sportcsapatokra - tájékoztatta a Turizmus Online-t a szálloda.

A hotelben több mint 1000 m²-es, minősített konferencia terület kerül kialakításra. A 2. emeleten, 400 fős, természetes megvilágítással is rendelkező, 4,25 m belmagasságú bálterem, alkalmas nagyszabású konferenciák lebonyolítására is.

A szálloda 1. emeletén található 2 db egyenként 200 fő befogadására alkalmas és ½ - ½ arányban szekcionálható, természetes megvilágítással is rendelkező konferencia- és bankett terem. A szálloda földszintjén további 1 db 60 fős és 1 db 70 fős különterem található.

A szállodában 98 Superior Business szoba és 5 Executive Business lakosztály taláható. A szobák közül 3 pár összenyitható, 2 pedig mozgáskorlátozottak részére kialakított. A Superior Business szobák 24 m2 alapterületűek, a fürdőszobák zuhannyal vagy káddal felszereltek. A szobák alapfelszereltségéhez hozzátartozik a klíma, TV, telefon, mini-bár, szobai széf, kávé- és tea bár, hajszárító, vasaló és vasaló állvány, valamint ingyenes internetkapcsolat.

A szálloda egyaránt található business left illeteve wellness és ftness.

A szálloda két - 100 illetve 90 fős - különteremmel rendelkező á la carte étterme 100 fő befogadására alkalmas. Az étteremhez további egy-egy különterem kapcsolódik, melyek egyenként 100 és 90 fő színházi ültetésben történő elhelyezésére alkalmasak.
A lobby-hoz kapcsolódóan, éjszaka is nyitva tartó bár és kártyaszoba áll még a vendégek rendelkezésére.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr 250 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a Széchenyi Terv keretében. A projektben közreműködik a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.

A szálloda igazgatója Gyökeres Krisztina, aki korábban a Kristály Hotel**** és Pálma Rendezvényház, Tata komplexum vezetője volt.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 17. 07:15, szombat | Helyi

TÁJÉKOZTATÓ SZOLGÁLTATÁSOKRÓL ÉS NYITVA TARTÁSOKRÓL – AUGUSZTUS 20.

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

2019. Augusztus 17. 07:10, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2019. Augusztus 16. 14:35, péntek | Helyi

Elbúcsúztatták Árnics Katalint

Szívhez szóló gondolatokkal búcsúztatta Benkovich Ferenc plébános Árnics Katalin gyógypedagógust.

2019. Augusztus 16. 14:01, péntek | Helyi

Állami kitüntetést kapott a győri kékfestő művész

Az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken, Budapesten