Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Január 29. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Turizmus Online

Négycsillagos szállodát nyit tavasszal a Quaestor Csoport Győrben

Négycsillagos szállodát nyit tavasszal a Quaestor Csoport Győrben

Tavasszal nyit az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr az ETO Park multifunkciós központ részeként közvetlenül az ETO Park Élményközpont szomszédságában helyezkedik el, közel a városközponthoz és az Ipari Parkhoz.

Ennek az üzleti utazókra ugyanúgy számítanak, mint sportcsapatokra - tájékoztatta a Turizmus Online-t a szálloda.

A hotelben több mint 1000 m²-es, minősített konferencia terület kerül kialakításra. A 2. emeleten, 400 fős, természetes megvilágítással is rendelkező, 4,25 m belmagasságú bálterem, alkalmas nagyszabású konferenciák lebonyolítására is.

A szálloda 1. emeletén található 2 db egyenként 200 fő befogadására alkalmas és ½ - ½ arányban szekcionálható, természetes megvilágítással is rendelkező konferencia- és bankett terem. A szálloda földszintjén további 1 db 60 fős és 1 db 70 fős különterem található.

A szállodában 98 Superior Business szoba és 5 Executive Business lakosztály taláható. A szobák közül 3 pár összenyitható, 2 pedig mozgáskorlátozottak részére kialakított. A Superior Business szobák 24 m2 alapterületűek, a fürdőszobák zuhannyal vagy káddal felszereltek. A szobák alapfelszereltségéhez hozzátartozik a klíma, TV, telefon, mini-bár, szobai széf, kávé- és tea bár, hajszárító, vasaló és vasaló állvány, valamint ingyenes internetkapcsolat.

A szálloda egyaránt található business center illeteve wellness és ftness.

A szálloda két - 100 illetve 90 fős - különteremmel rendelkező á la carte étterme 100 fő befogadására alkalmas. Az étteremhez további egy-egy különterem kapcsolódik, melyek egyenként 100 és 90 fő színházi ültetésben történő elhelyezésére alkalmasak.
A lobby-hoz kapcsolódóan, éjszaka is nyitva tartó bár és kártyaszoba áll még a vendégek rendelkezésére.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az ETO PARK HOTEL**** Business & Stadium, Győr 250 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a Széchenyi Terv keretében. A projektben közreműködik a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.

A szálloda igazgatója Gyökeres Krisztina, aki korábban a Kristály Hotel**** és Pálma Rendezvényház, Tata komplexum vezetője volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.