Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2010. Március 23. 06:40, kedd | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Négyen erőszakolták meg az öntudatlan tinilányt

Négyen erőszakolták meg az öntudatlan tinilányt

Négy fiatalember - köztük egy 15 éves általános iskolás - erőszakolt meg március elején Vasváron egy lányt. A többi erőszaktevő sem sokkal idősebb: 17, 18, illetve 19 éves középiskolások. A 16 éves áldozat öntudatlan volt a részegs

A rendőrségre senki sem tett feljelentést, az áldozat olyannyira részeg volt, hogy csak utólag tudta meg, mi történt vele. Az ügyben a Vasváron terjedő szóbeszéd alapján kezdtek nyomozni a rendőrök.

Kiderült, hogy a 16 éves lány egy házibuliban itta magát öntudatlanra. A négy fiatalember a születésnapi parti helyszínéről egy domboldalba vitte a lányt, ahol mindannyian közösültek vele, többen többször is. Az áldozat mindeközben képtelen volt akaratnyilvánításra.

A lányt végül visszavitték a buliba, de mivel nagyon rossz állapotban volt, a parti egyik résztvevőjének lakására vitték, ahol reggelig aludt, majd hazament. Később a barátnőitől tudta meg, hogy mi történhetett vele.

Az erőszakoskodók mindegyike beismerő vallomást tett. A fiúk szabadlábon védekeznek.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.

2024. Május 15. 09:10, szerda | Kék hírek

Több mint 30 tonna kábítószer-alapanyagot semmisített meg a rendőrség

Több mint 30 tonna, mintegy 480 milliárd forintnyi kábítószer-alapanyagot, prekurzort semmisítettek meg az egyik magyarországi hulladékégetőben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.