Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2013. Július 29. 18:59, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Negyven fokban is szmokingban rabol egy férfi Olaszországban

Negyven fokban is szmokingban rabol egy férfi Olaszországban

Rendkívül elegáns öltözetben tiszteli meg áldozatait egy fegyveres bolti rabló Olaszországban: még 40 Celsius-fokos hőségben is szmokingban tört rájuk.

Az illető ráadásul még csak nem is elegáns ékszerboltokat, hanem közönséges "közérteket" foszt ki Rómában. Eddig egy Lidl boltból és egy Eurospinből rabolt, ám zsákmánya értéke még az ezer eurót - 290 ezer forintot - sem éri el. A tetthelyekről robogón menekült el.
A rendőrség bízik abban, hogy sikerül a 30-as éveiben járó férfit elfognia, mivel a boltok kamerái remek felvételeket készítettek róla, a rabló nem törődött azzal, hogy arcát elfedje - adta hírül a The Local című svéd lap olasz kiadása.

Címkék: olaszország, rabló

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,