Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Október 31. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Negyvenmillió lesz a nyeremény Vágó István új műsorában

Negyvenmillió lesz a nyeremény Vágó István új műsorában

Már javában folynak a TV2 legújabb kvízműsorának előkészületei, s a játékra jelentkező versenyzők válogatásai. Az új vetélkedőt minden bizonnyal Vágó István vezeti majd, a műsor sajátosságairól azonban egészen eddig nemigen lehet

A Napi Ász értesülései szerint a TV2 egészen formabontó produkcióval készül, az új kvízműsor az eddigiektől eltérően élőben jelentkezik majd. A TV2 az új műsort a ValóVilág ellen készül bevetni, alternatívát nyújtva azon nézők számára, akik nem kíváncsiak a villalakók életére. A külföldi formátum, a "The Million Pound Drop"a briteknél már bizonyított.

A játékosoknak nyolc kérdésre kell helyesen válaszolniuk, hogy megnyerjék a pénznyereményt, ami ezúttal kézzel fogható lesz rögvest a stúdióban. A negyvenmillió forintot egymilliós kötegekben helyezik el a szereplők, a jó és a rossz válaszok melletti táblán.

A TV2 egyelőre nem árul el részleteket a műsorról, korábban azonban Vágó István a napilapnak elmondta: egészen idáig külföldi vetélkedők honosításán törte a fejét. Nem kizárt, hogy ezen.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.