Városlista
2020. január 29, szerda - Adél

Hírek

2010. Június 28. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: HírTV

Negyvenmillióért kelt el a híres kesztyű

Negyvenmillióért kelt el a híres kesztyű

Csaknem egymillió dollár (228,8 millió forint) összértékű emléktárgyat vittek haza Michael Jackson rajongói a Julien's aukciósház árveréséről, amelyen az egy évvel ezelőtt elhunyt énekes személyes tárgyai kerültek kalapács alá.

Az eladott tárgyak között volt a popsztár egyik híres kesztyűje, amiért 192 ezer dollárt (43,9 millió forint) fizetett új gazdája. A Swarovski-kristályokkal díszített ruhadarabot Jackson az 1984-es, Victory Tour nevű koncertkörúton viselte, és egyik legfőbb védjegyévé vált. A kesztyűt egyébként az aukció szervezőinek eredeti várakozásánál tízszer magasabb áron sikerült eladni, lapértesülések szerint egy Los Angeles-i asszonynak.


Az árverésen emellett több mint kétszáz, a popsztárhoz kapcsolódó tárgy került kalapács alá, közte színpadi fellépőruhák, díjak, dedikált plakátok és albumok, de eladták a „Bad" című korai sláger kézzel írt dalszövegét is. Utóbbiért 30.720 dollárt, azaz több mint hétmillió forintot fizetett új tulajdonosa.


Az aukción egyébként más hírességek személyes tárgyait is kiárusították a szervezők, így például 61.200 dollárért (14 millió forint) elkelt Elvis Presley egyik pólója, 60 ezer dollárért (13,8 millió forint) pedig Johnny Cash gitárja. Jimi Hendrix híres Fender Stratocaster gitárjáért ugyanakkor jóval többet, 180 ezer dollárt (41,2 millió forint) fizetett a szerencsés új tulajdonos.(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 28. 21:55, kedd | Bulvár

Majkát baleset érte a Bezár a bazár! forgatásán

Tilla árulta el egy posztban közösségi oldalain, hogy egyrészt már javában készül a Bezár a bazár folytatása, másrészt műsorvezető-társa balesetet szenvedett a forgatáson.

2020. Január 28. 17:06, kedd | Bulvár

Szabó István Zárójelentés című filmje hamarosan a mozikban

Február 27-től vetítik a hazai mozik Szabó István új filmjét. Az Oscar-díjas rendező Zárójelentés című alkotásának operatőre Koltai Lajos, a filmben kiváló színészek sora vonul fel.

2020. Január 28. 15:05, kedd | Bulvár

Hamarosan mozikban az Oscar-díjas magyar filmrendező Zárójelentése

Február végétől lesz látható a mozikban Szabó István új filmje, a Zárójelentés.

2020. Január 28. 15:04, kedd | Bulvár

Idén Dunaújváros ad otthont Magyarország legnagyobb rockzenei flashmobjának

Idén Dunaújvárosban rendezik meg Magyarország legnagyobb rockzenei flashmobját, a CityRocks Produkciót, amelyen csakúgy, mint a 2018-as szegedi és a 2019-es kecskeméti nagykoncerten,