Városlista
2020. szeptember 21, hétfő - Máté

Hírek

2010. Június 28. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: HírTV

Negyvenmillióért kelt el a híres kesztyű

Negyvenmillióért kelt el a híres kesztyű

Csaknem egymillió dollár (228,8 millió forint) összértékű emléktárgyat vittek haza Michael Jackson rajongói a Julien's aukciósház árveréséről, amelyen az egy évvel ezelőtt elhunyt énekes személyes tárgyai kerültek kalapács alá.

Az eladott tárgyak között volt a popsztár egyik híres kesztyűje, amiért 192 ezer dollárt (43,9 millió forint) fizetett új gazdája. A Swarovski-kristályokkal díszített ruhadarabot Jackson az 1984-es, Victory Tour nevű koncertkörúton viselte, és egyik legfőbb védjegyévé vált. A kesztyűt egyébként az aukció szervezőinek eredeti várakozásánál tízszer magasabb áron sikerült eladni, lapértesülések szerint egy Los Angeles-i asszonynak.


Az árverésen emellett több mint kétszáz, a popsztárhoz kapcsolódó tárgy került kalapács alá, közte színpadi fellépőruhák, díjak, dedikált plakátok és albumok, de eladták a „Bad" című korai sláger kézzel írt dalszövegét is. Utóbbiért 30.720 dollárt, azaz több mint hétmillió forintot fizetett új tulajdonosa.


Az aukción egyébként más hírességek személyes tárgyait is kiárusították a szervezők, így például 61.200 dollárért (14 millió forint) elkelt Elvis Presley egyik pólója, 60 ezer dollárért (13,8 millió forint) pedig Johnny Cash gitárja. Jimi Hendrix híres Fender Stratocaster gitárjáért ugyanakkor jóval többet, 180 ezer dollárt (41,2 millió forint) fizetett a szerencsés új tulajdonos.(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 08:00, hétfő | Bulvár

Csütörtökön kerül a mozikba Horvát Lili hipnotikus szerelmesfilmje

Horvát Lili új, hipnotikus filmjében egy szerelmes nő fantáziavilága keveredik a valósággal; a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre szeptember 24-én kerül országszerte a mozikba.

2020. Szeptember 20. 07:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége MC Hawer - VIDEÓ

Milyen viszonyban van MC Hawer a sportokkal? A videóból kiderül!

2020. Szeptember 19. 07:00, szombat | Bulvár

Diéta Percek Varga Ferivel, sertéspörkölt tarhonyával - VIDEÓ

Feri megmutatja nekünk, hogyan lehet egy igazi magyaros sertéspörköltet diétásan elkészíteni. Jó étvágyat hozzá! :)

2020. Szeptember 18. 18:03, péntek | Bulvár

Andonik 4s vendégei: Gájer Bálint, MC Hawer és Tekknő - VIDEÓ

Ismét egy rendhagyó műsor a Balaton partjáról! Gájer Bálint, MC Hawer és Tekknő mesél első balatoni emlékeiről.