Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Június 11. 08:35, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Negyvenmilliós hamisáru fogás Rajkánál

Negyvenmilliós hamisáru fogás Rajkánál

Negyvenmillió forint értékű hamis női pólót találtak a vámosok egy lengyel kamionban Rajkánál.

A vámhivatal munkatársai szimbaton (június 9.) ellenőrizték a járművet, ami az okmányok alapján Távol-Keletről származó gyűjtőárut szállított Szlovákiába. A pénzügyőrök a konténer tételes vizsgálata mellett döntöttek, amelynek során 35 kartonból összesen 7721 darab Chanel és Fiat Mini márkajelzéssel ellátott, az eredetire megtévesztően hasonlító női pólót találtak. A NAV Bevetési Főigazgatósága pénzügyőrei a negyvenmillió forint értékű felsőruházati terméket lefoglalták. Az ügyben a nyomozást - áru hamis megjelölése bűncselekmény miatt - a NAV pénzügyi nyomozói folytatják.

Címkék: rajka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense