Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2013. Március 14. 17:30, csütörtök | PR
Forrás: infoGyőr

Nem is gondolnád…

Nem is gondolnád…

Ugye ismerős az érzés, amikor egy szépen eltervezett és elkészített burkolás után a sokszor színes kivitelezésű fugák kezdenek elszürkülni, majd teljesen elveszítik eredeti színüket?

Ugye milyen bosszantó tud lenni, amikor elkészült az álomszép fürdőszoba, de 1 év múlva már megjelennek az elszíneződések? Nem is beszélve a konyhában lévő csempéről, melyen gyönyörűen megmaradnak a főzés során odafröcsögtetett olajfoltok.

Sokaknak okoz szinte megoldhatatlan problémát a fugák tisztítása és tisztántartása!

Nem is gondoljuk, mennyi dolog járul ahhoz hozzá, hogy a csempe/járólap közötti fuga elszíneződjön. Nézzünk meg párat:

  1. A fuga porózus, nedvszívó anyag. A jó háziasszony hetente akár többször is felmos, a felmosáskor a folyamatosan elszennyeződő felmosó víz bekerül a fuga pórusaiba és elszürkíti a fugát. A fugákban baktériumok is megtelepszenek.
  2. Konyhában és azon belül is a tűzhelyek környékén a zsír, olaj okoz gondot. A zsír a főzéskor a párával együtt lecsapódik a csempére és a fugára, és alaposan elszennyezi azt. Az olaj sütéskor fröcsöghet. Az étkezőben kiborulhat a leves, lefröccsenhet a pörkölt, lecsöppenhet a vörösbor. A fuga ezeket is gyorsan, és lehet, hogy örökre magába szívja.
  3. A vízkő, a pára következtében megtelepedő penész és a szappanmaradék elcsúfítják a fugákat, a sárgás, szürkés elszíneződések pedig egyszerű súrolással ritkán tüntethetőek el.

Ezek megszüntetésére és megelőzésére is van megoldás. Mindössze annyi a teendő, hogy felemelje a telefont, majd tárcsázza az alábbi számot: 30/738-5414
Ugye milyen egyszerű?

Hívjon bizalommal, higgye el konyhája, fürdőszobája, járólapja úgy fog újra csillogni, mint új korában. Bizonyosodjon meg róla :)

http://www.infogyor.hu/ceg_profil/permalink:atkatalanitas-fugatiszitas-20130311110205/

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 19. 15:17, kedd | PR

Ezeknek az autóknak csökken a leggyorsabban az értéke

Köztudott, hogy az új autók ára jelentősen esik, amint kigurulnak a szalonból. Azonban az autó használati értéke több év alatt sem csökken jelentős mértékben, ha megfelelően karban van tartva.

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.