Városlista
2021. január 28, csütörtök - Károly,

Hírek

2013. Március 14. 17:30, csütörtök | PR
Forrás: infoGyőr

Nem is gondolnád…

Nem is gondolnád…

Ugye ismerős az érzés, amikor egy szépen eltervezett és elkészített burkolás után a sokszor színes kivitelezésű fugák kezdenek elszürkülni, majd teljesen elveszítik eredeti színüket?

Ugye milyen bosszantó tud lenni, amikor elkészült az álomszép fürdőszoba, de 1 év múlva már megjelennek az elszíneződések? Nem is beszélve a konyhában lévő csempéről, melyen gyönyörűen megmaradnak a főzés során odafröcsögtetett olajfoltok.

Sokaknak okoz szinte megoldhatatlan problémát a fugák tisztítása és tisztántartása!

Nem is gondoljuk, mennyi dolog járul ahhoz hozzá, hogy a csempe/járólap közötti fuga elszíneződjön. Nézzünk meg párat:

  1. A fuga porózus, nedvszívó anyag. A jó háziasszony hetente akár többször is felmos, a felmosáskor a folyamatosan elszennyeződő felmosó víz bekerül a fuga pórusaiba és elszürkíti a fugát. A fugákban baktériumok is megtelepszenek.
  2. Konyhában és azon belül is a tűzhelyek környékén a zsír, olaj okoz gondot. A zsír a főzéskor a párával együtt lecsapódik a csempére és a fugára, és alaposan elszennyezi azt. Az olaj sütéskor fröcsöghet. Az étkezőben kiborulhat a leves, lefröccsenhet a pörkölt, lecsöppenhet a vörösbor. A fuga ezeket is gyorsan, és lehet, hogy örökre magába szívja.
  3. A vízkő, a pára következtében megtelepedő penész és a szappanmaradék elcsúfítják a fugákat, a sárgás, szürkés elszíneződések pedig egyszerű súrolással ritkán tüntethetőek el.

Ezek megszüntetésére és megelőzésére is van megoldás. Mindössze annyi a teendő, hogy felemelje a telefont, majd tárcsázza az alábbi számot: 30/738-5414
Ugye milyen egyszerű?

Hívjon bizalommal, higgye el konyhája, fürdőszobája, járólapja úgy fog újra csillogni, mint új korában. Bizonyosodjon meg róla :)

http://www.infogyor.hu/ceg_profil/permalink:atkatalanitas-fugatiszitas-20130311110205/

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 26. 16:51, kedd | PR

Innovatív szoftvereket fejlesztett a Jánosik és Társai Kft.

Speciális, innovatív szoftvereket fejlesztett ki és vezetett be a Jánosik és Társai Kft. Ezek segítségével pontosan nyomon követhetik és ellenőrizhetik a megrendelők a cég által elvégzett munkákat.

2021. Január 15. 12:05, péntek | PR

Olajok, az egészség forrásai

A természet számos gyógyhatású növényt kínál a legkülönfélébb bajokra. Ezekből a növényekből azonban értékes olajokat is nyerhetünk, melyeket akár az étkezésünkbe is könnyedén beépíthetünk.

2021. Január 08. 11:58, péntek | PR

Decathlon áruhitel, a beltéri sportok támogatója

A téli hideg beköszöntével a kültéri sportlehetőségek száma lecsökken és a legtöbben nehezebben is veszik rá magukat a mozgásra.

2021. Január 05. 17:00, kedd | PR

Közigállások, amiket mindig fogsz találni

Íme három terület, ahol rendszeresen keresnek új munkatársakat.