Városlista
2020. október 31, szombat - Farkas

Hírek

2020. Január 06. 14:50, hétfő | Bulvár

Nem jön haza az Exatlon kiesett versenyzője

Nem jön haza az Exatlon kiesett versenyzője

Korok Fatima, szabadtüdős mélymerülő világbajnokként mérettette meg magát Dominikán az Exatlon Hungaryben, de bokája kifordult, fájdalmai voltak, így elsőnek kiesett.

Korok Fatima az Exatlon pénteki párbajára már nem százszázalékosan érkezett, és látni lehetett rajta, hogy az első pár perc után már nem is nagyon hisz abban, hogy nyerhet. Ő lett tehát az első távozó, és Gelencsér Tímeának elmondta, hogy elsőnek kiesni persze nem volt jó neki, maradt volna a csapattal.

Dominkán marad egy hetet, be akarja járni a sziget keleti részét, édesvízi barlangrendszerekben szeretne merülni. „Élvezem a szigetet, és szeretném megismeri a helyieket, a kultúrát" – jegyezte meg.

A férfitársak közül szerinte Zozó esélyes lehet, a lányok közül nem emelne ki senkit. „Mindenkivel fogom tartani a kapcsolatot, még ha nem is nagyon szorosan. Ők voltak az első magyar sportolók, akikkel kapcsolatba kerültem" – mesélte. Mindenkit megszeretett, úgy véli, mindenki jó fej.


A víz a közege

„Nem feltétlenül az én játékom volt, én sokkal szabadabb vagyok. Nagyon örülök, hogy részt vettem a műsorban, és az akadálypályát is szerettem. De ez nem az én terepem, megyek vissza a vízbe" – mesélte.

A bokája csúnyán kifordult, de a dagadás lejjebb ment. A párbajnapon a terhelt láb izmai is begörcsöltek, most kezelik: a járás már megy Fatimának, a futás még nem. Magánéletről is faggatták az alábbi videóban, de közölte, hogy nem áll készen egy új kapcsolatra.

Az Exatlon hétfő este 20 órakor a TV2-n folytatódik, itt olvatsz a heti részek a tartalmáról.

Forrás: origo.hu

Kép: Facebook/Fatima Korok Freediver

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 30. 14:08, péntek | Bulvár

Jennifer Lopez és Armie Hammer romantikus vígjátékban készül esküvőre

Jennifer Lopez és Armie Hammer a Shotgun Wedding című romantikus vígjátékban tér vissza a filmvászonra. A produkció a Lionsgate stúdióban készül a Variety hírportál szerint.

2020. Október 29. 07:00, csütörtök | Bulvár

Gyere el és próbáld ki! Nem fogod megbánni!

Park Szeparé Magic Home - Te és a Család!

2020. Október 28. 13:27, szerda | Bulvár

Lippó hatalmas sikere! - VIDEÓ

Lippó és környéke összefogott! Kis település mer nagyot álmodni!

2020. Október 28. 08:00, szerda | Bulvár

Budapest is bekerült az Iron Maiden 2021-es turnéjába

Egy magyarországi fellépés is bekerült az Iron Maiden Legacy of the Beast című turnéjának utolsó, jövő évi európai szakaszába: a világhírű brit rockcsapat 2021. június 9-én ad koncertet a Groupama Arénában.