Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Július 05. 13:17, szerda | Belföld
Forrás: mti

Nem kell az idén érettségizőknek beküldeni érettségi bizonyítványukat

Nem kell az idén érettségizőknek beküldeni érettségi bizonyítványukat

Nem kell beküldeniük az idei felsőoktatási felvételi eljárásban az érettségi bizonyítványukat a felvételi rendszerbe azoknak a jelentkezőknek, akik 2017-ben, a magyar kétszintű rendszerben tettek vizsgát

- hívta fel a figyelmet szerdán az Oktatási Hivatal. A hivatal MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az érettségi vizsga eredményeit az Oktatási Hivatal a közhiteles nyilvántartásból beszerzi, és a felsőoktatási felvételi eljárásban figyelembe veszi.

Aki a felvi.hu-n, a személyes oldalán azt tapasztalja, hogy az eredménye július 10-ig nem jelenik meg, vagy hibás, annak legkésőbb július 12-ig kell feltöltenie az eredményét igazoló dokumentumot (érettségi bizonyítvány, érettségi tanúsítvány) az e-felvételi rendszerbe az "Új dokumentum" funkció segítségével - írták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről