Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2010. Február 12. 06:24, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nem akaródzott kijönnie az okmányiroda vécéjéből

Nem akaródzott kijönnie az okmányiroda vécéjéből

Egy okmányiroda mellékhelyiségében fogták el a rendőrök azt a férfit, aki nem sokkal korábban betörte egy teherautó ablakát, és elszaladt a benne lévő táskával. A tolvajt a kocsi tulajdonosa, és annak barátja vette üldözőbe, a férfi

Az eset szerdán, kora délután történt Zuglóban, a Bácskai utcában. Egy férfi arra lett figyelmes, hogy teherautója jobb első ablakát egy ismeretlen betöri, majd elszalad az utastérben lévő táskával. A tulajdonos és barátja a tolvaj után eredt. A menekülő ezután beszaladt a közeli okmányirodába, de előtte még eldobta zsákmányát. Egy közelben szolgálatot teljesítő rendőr hallotta az üldözők „tolvaj, tolvaj!" kiáltásait, és ő is a menekülő után szaladt, közben pedig erősítést kért a helyszínre.

A rendőrök lezárták az épület kijáratait és megkezdték az átvizsgálást, beleértve a mellékhelyiséget is. A WC egyik ajtaja zárva volt, a bent tartózkodó fiatalember csak többszöri felszólításukra volt hajlandó előbújni. A jármű tulajdonosa egyértelműen felismerte a tolvajt, aki nem sokkal korábban betörte a kocsija ablakát és kilopta belőle táskáját. Az elfogott 31 éves férfit a rendőrök előállították, vele szemben a további eljárást az Észak-pesti Bűnügyi Régió folytatja le - tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 13:02, hétfő | Kék hírek

Két nő megvert és kirabolt egy férfit a fővárosban

Néhány óra alatt elfogták a rablás feltételezett elkövetőit az erzsébetvárosi rendőrök a minap.

2019. November 10. 16:50, vasárnap | Kék hírek

Kerítésdeszkával ütötte a szélvédőt

A bátonyterenyei rendőrök előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak egy 42 éves férfit.

2019. November 10. 11:54, vasárnap | Kék hírek

Háromszoros eltiltás ellenére vezetett a teherautós

A marcali rendőrök őrizetbe vették a járművezetőt.

2019. November 09. 10:04, szombat | Kék hírek

Halálra késelte egy férfi kiskunfélegyházi lakótársát

Megszúrta lakótársát egy 54 éves férfi Kiskunfélegyházán pénteken, a sértett belehalt sérülésébe. Az elkövető a történteket bejelentette a rendőrségen.