Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2010. Február 12. 06:24, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nem akaródzott kijönnie az okmányiroda vécéjéből

Nem akaródzott kijönnie az okmányiroda vécéjéből

Egy okmányiroda mellékhelyiségében fogták el a rendőrök azt a férfit, aki nem sokkal korábban betörte egy teherautó ablakát, és elszaladt a benne lévő táskával. A tolvajt a kocsi tulajdonosa, és annak barátja vette üldözőbe, a férfi

Az eset szerdán, kora délután történt Zuglóban, a Bácskai utcában. Egy férfi arra lett figyelmes, hogy teherautója jobb első ablakát egy ismeretlen betöri, majd elszalad az utastérben lévő táskával. A tulajdonos és barátja a tolvaj után eredt. A menekülő ezután beszaladt a közeli okmányirodába, de előtte még eldobta zsákmányát. Egy közelben szolgálatot teljesítő rendőr hallotta az üldözők „tolvaj, tolvaj!" kiáltásait, és ő is a menekülő után szaladt, közben pedig erősítést kért a helyszínre.

A rendőrök lezárták az épület kijáratait és megkezdték az átvizsgálást, beleértve a mellékhelyiséget is. A WC egyik ajtaja zárva volt, a bent tartózkodó fiatalember csak többszöri felszólításukra volt hajlandó előbújni. A jármű tulajdonosa egyértelműen felismerte a tolvajt, aki nem sokkal korábban betörte a kocsija ablakát és kilopta belőle táskáját. Az elfogott 31 éves férfit a rendőrök előállították, vele szemben a további eljárást az Észak-pesti Bűnügyi Régió folytatja le - tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 29. 18:00, péntek | Kék hírek

Letartóztatták a saját ügyfelét zsaroló ügyvédet

Letartóztatták a saját ügyfelét zsaroló ügyvédet - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.

2020. Május 28. 10:46, csütörtök | Kék hírek

Elfogták az angyalföldi emberölés elkövetőjét

Elfogták az angyalföldi emberölés elkövetőjét, egy 36 éves nőt - közölte a rendőrség csütörtök reggel a honlapján.

2020. Május 27. 08:50, szerda | Kék hírek

13 éves lánynak adta oda a kocsiját – Eljárás indult

Füzesgyarmaton egy férfi odaadta az autóját egy 13 éves lánynak, hogy forduljon meg vele. A férfi ellen indított büntetőeljárás iratait a rendőrség továbbította az ügyészségre.

2020. Május 26. 16:04, kedd | Kék hírek

Kegyetlen módon megölte beszélgetőtársát, életfogytiglant kaphat

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozva minősített emberölés bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy férfi ellen,