Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Október 05. 14:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nem akarta lelőni a polgármestert, csak részeg volt

Nem akarta lelőni a polgármestert, csak részeg volt

Gázpisztollyal megfenyegette a választási győzelmet ünneplőket egy férfi Újszászon vasárnap. A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi csak inni akart a kocsmában, nem tudta, hogy a vendéglátóhelyen zártkörű rendezvény van. Politik

A férfi egy zártkörű rendezvényen rántott fegyvert vasárnap éjjel egy kocsmában Újszászon – közölte Szabó Zita százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Tájékoztatása szerint az 55 éves férfi inni tért be a kocsmába éjfél előtt, vélhetően nem tudta, hogy ott zártkörű rendezvény van, választási győzelmét ünnepelte a település polgármestere.

A férfi annyira részeg volt, hogy egy idő múlva arra kérték, távozzon, ekkor került elő egy fegyver, amivel fenyegetőzni kezdett. Szabó Zita elmondta, hogy az igazoltatáskor kiderült, hogy a fegyver egy gázriasztópisztoly, amelyet engedéllyel tartott magánál a fenyegetőző, bár arra nem tudott válaszolni, hogy miért vette elő, és mit akart azzal kezdeni. Szabó Zita hozzátette: a férfi annyira ittas volt, hogy valószínűleg nem fogta fel tettének súlyát, és nem volt politikai indíttatása a fenyegetésének. Ellene garázdaság miatt indult eljárás.

(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.