Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Október 04. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Nem egyezkedik az X-Faktor

Nem egyezkedik az X-Faktor

Igencsak meglepő kijelentést tett Friderikusz Sándor szombaton este a Megasztár élő adásában. Véleménye szerint a két csatorna programigazgatójának tárgyalnia kellene arról, hogy az X-Faktor és a TV2 tehetségkutatója ne egy időben menje

Friderikusz Sándor szerint az emberek mind a két műsorra kíváncsiak, ezért tett javaslatot a tárgyalásokra. A nézettségi adatok azonban mást mutatnak. A számok azt bizonyítják, hogy a nézők többsége eddig minden alkalommal az X-Faktorra volt kíváncsi. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a StoryOnline-nak elmondta, kikosarazzák Friderikusz Sándort, nem kívánnak tárgyalni arról, hogy a tehetségkutató műsoruk más időpontra kerüljön.


Kolosi Péter nem érti, hogy a híresség miért élő adásban vetette fel ezt a megoldást és miért nem tárgyalta meg inkább a dolgot saját programigazgatójával. A nézettségi adatok azt erősítik meg, hogy az emberek szombaton este fél nyolckor az X-Faktort akarják nézni, éppen ezért semmi oka a csatornának a változtatásra - mondta Kolosi Péter. Hozzátette: ha akarják, sugározzák máskor a Megasztárt, hiszen eddig sem fix időpontban ment, számtalan variációt kipróbáltak már.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.