Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 10. 06:51, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nem élte túl, hogy áthajtott rajta az autó

Nem élte túl, hogy áthajtott rajta az autó

Életét vesztette az a férfi, akin áthajtott egy személyautó Kecskemét egyik külvárosában - értesült a HavariaPress.

A hírügynökség információi szerint a kiskunsági megyeszékhelyen szombat este, fél hét körül haladr a Wéber Ede és a Bajnok utcák kereszteződésében egy Ford Escort, amikor áthajtott egy gyalogos férfin. A szerencsétlenül járt ember azonnal életét vesztette, kiléte egyelőre nem ismert, ezt a rendőrök jelenleg a nála talált mobiltelefon adatai alapján próbálják megállapítani.

Az autót vezető 25 éves nyárlőrinci fiatalember azt állította, hogy a szakadó esőben későn vette észre az illetőt, aki az úton feküdt, ezért már nem tudta kikerülni. Az még tisztázásra vár, hogy az áldozat ittasság vagy rosszullét miatt került-e az útra, esetleg előzőleg egy másik autó ütötte el, sőt egyelőre az sem kizárható, hogy a fiatalember elmondása nem fedi egészen a valóságot; ezt a rendőrség egyelőre vizsgálja.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.