Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2010. Január 10. 06:51, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nem élte túl, hogy áthajtott rajta az autó

Nem élte túl, hogy áthajtott rajta az autó

Életét vesztette az a férfi, akin áthajtott egy személyautó Kecskemét egyik külvárosában - értesült a HavariaPress.

A hírügynökség információi szerint a kiskunsági megyeszékhelyen szombat este, fél hét körül haladr a Wéber Ede és a Bajnok utcák kereszteződésében egy Ford Escort, amikor áthajtott egy gyalogos férfin. A szerencsétlenül járt ember azonnal életét vesztette, kiléte egyelőre nem ismert, ezt a rendőrök jelenleg a nála talált mobiltelefon adatai alapján próbálják megállapítani.

Az autót vezető 25 éves nyárlőrinci fiatalember azt állította, hogy a szakadó esőben későn vette észre az illetőt, aki az úton feküdt, ezért már nem tudta kikerülni. Az még tisztázásra vár, hogy az áldozat ittasság vagy rosszullét miatt került-e az útra, esetleg előzőleg egy másik autó ütötte el, sőt egyelőre az sem kizárható, hogy a fiatalember elmondása nem fedi egészen a valóságot; ezt a rendőrség egyelőre vizsgálja.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 19. 12:14, szerda | Kék hírek

Több mint 140 milliót csaltak ki kedvező hiteleket ígérve

Egy kállói férfi és kaposvári nő társa csalt ki több millió forintot a sértettektől. A Nógrád megyei rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket.

2019. Június 19. 05:00, szerda | Kék hírek

Megöltek egy tiszafüredi nőt

Emberölés áldozata lett az a tiszafüredi nő, akit férjével együtt holtan találtak június 16-án otthonukban - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

2019. Június 17. 15:22, hétfő | Kék hírek

Megöltek egy nőt Érden

Megöltek egy nőt Érden vasárnap este, az esettel összefüggésben egy férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki - közölte a rendőrség a honlapján.

2019. Június 16. 13:01, vasárnap | Kék hírek

Holttestet találtak a zalaegerszegi parkerdőben

Holttestet találtak a sétálók szombat reggel a zalaegerszegi parkerdőben - írta online kiadásában a Zalai Hírlap.