Városlista
2019. június 27, csütörtök - László

Hírek

2010. Január 18. 14:05, hétfő | Belföld
Forrás: Stop.hu

Nem hülyeség szőkének lenni!

Nem hülyeség szőkének lenni!

A szőke nők nevethetnek a markukba, mert míg sokan butának hiszik őket, valójában többnyire magabiztosak és sikeresebbek, mint a barna vagy vörös hölgyek. A szőke nők jóval feltűnőbbek, elsősorban a férfiak részéről nagyobb figyelemb

A jelenséget amerikai kutatók vizsgálták egyetemisták között, és úgy írták le, hogy a szőkeség valamiféle mágikus burkot von a kérdéses hölgyek köré, amelynek folytán bizonyos előjogokat élveznek, mintha hercegnők volnának. A férfiak szemében a szőke nők többnyire csinosabbak, vonzóbbak, mivel szexuálisan kihívóbbak, izgatóbbak.

Forrás: STOP/Daily Mail


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 26. 20:58, szerda | Belföld

Fellendült a gasztroturizmus a Balatonnál: Megjelent a Balatoni Gasztronómi Kalauz

Megjelent a Balaton gasztronómiai élményeit bemutató kalauz a Magyar Konyha nyári számának mellékleteként.

2019. Június 26. 18:08, szerda | Belföld

Kevesebb görögdinnye teremhet idén

A tavalyinál 10-15 százalékkal kevesebb, 160-180 ezer tonna görögdinnye-termésre számít a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke idén.

2019. Június 26. 17:53, szerda | Belföld

Kigyulladt egy busz Óbudán - FOTÓK

A Farkastorki út és a Királyhelmec utca kereszteződése közelében csaptak fel a lángok szerdán dél körül. Senki sem sérült meg, a busznak viszont csak a váza maradt meg, teljesen kiégett.

2019. Június 26. 17:00, szerda | Belföld

Fokozódó allergiás tüneteket hozhat az újabb hőhullám

Keringési panaszokat és fokozódó allergiás tüneteket is hozhat a csütörtökig tartó hőhullám – hívta fel a figyelmet Pintér Ferenc „meteogyógyász” az M1-en és a Kossuth rádió közös műsorblokkjában.