Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2010. Március 04. 13:29, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Nem kapnak nyugdíjat a művészek

Nem kapnak nyugdíjat a művészek

Hiába vár egy hete több mint kétezer idős művész a februári nyugdíjára, mivel a Magyar Alkotóművészeti Közalapítvány (MAK) nem tudja utalni a járandóságukat. Arra hivatkoznak, hogy az Oktatási és Kulturális Minisztérium még nem ír

Sári Csaba, a közalapítvány kuratóriumának elnöke a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy mint minden évben, idén is felkészültek arra, hogy időben megkössék a támogatási szerződést az Oktatási és Kulturális Minisztériummal, de számára érthetetlen, tárcán belüli szabályozási okok miatt késik a dokumentum aláírása.


Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 14:05, hétfő | Belföld

Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete

Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete, melyek Afrikából visszatérve várhatóan napokon belül elfoglalják az ártéri erdőben bekamerázott fészküket.

2020. Február 17. 12:40, hétfő | Belföld

Tűz miatt kiürítettek egy fővárosi bölcsődét

Kisebb tűz ütött ki egy gyermekintézményben hétfőn Budapest XIX. kerületében, a Huba utcában, senki sem sérült meg.

2020. Február 17. 12:10, hétfő | Belföld

Nőtt a nevelőszülők száma

Nőtt a nevelőszülők száma - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára hétfő reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

2020. Február 17. 11:10, hétfő | Belföld

Meg van az Év Utazási Biztosítója cím birtokosa

A biztositas.hu szavazásán az EUB érte el a legmagasabb összesített ügyfél-elégedettségi pontszámot az Utazási Biztosító kategóriában.