Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Április 09. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Nem küldenek másik embert a Való villába

Nem küldenek másik embert a Való villába

A villa dokija, VV Laci tegnap feladta a játékot, ezzel pedig feladta a leckét a műsor szerkesztőinek is. A Való Világ című műsor azonban nem lesz rövidebb és másik embert sem küldenek be Laci helyett.

A Való Világ 4 dokija, VV Laci tegnap feladni kényszerült a játékot, mert saját bevallása szerint is sem lelkileg, sem fizikailag nem volt abban az állapotban, hogy folytatni tudja a valóságshow-t. „Én Lázár László, jelenleg olyan helyzetbe kerültem, hogy fel kell adjam ezt a játékot. Orvosi segítségre van szükségem, hogy ezen a helyzeten túltegyem magam, és tovább tudjak lépni az életben, a régi, felhalmozódott problémákkal és stressz dolgokkal meg tudjak küzdeni.” – mondta a riportszobában Laci, ami után fájdalmas és könnyes búcsút vett társaitól.

A NapiászOnline természetesen megpróbálta megszólaltatni Laci édesanyját, de az asszony nem szeretett volna nyilatkozni. „Ne haragudjon, most nem tudok és nem is akarok semmit mondani. Majd hamarosan eljön annak is az ideje.” – mondta zaklatottan az édesanya, majd bontotta a vonalat.

A Való Világ 4 szerkesztőinek tehát ismét egy olyan feladattal kell megküzdeniük, amivel a VV-k alatt még nem találkoztak. Dobsi Adrienn, a Való Világ sajtóreferense elmondta, hogy a megváltozott helyzethez természetesen alkalmazkodik a csatorna. „Laci állapotáról még nem mondhatunk semmit, de természetesen amint jobban lesz, jelentkezni fog. A műsor nem lesz rövidebb, ugyan addig fog tartani, mint ahogyan azt eredetileg terveztük. Nem küldünk be senkit Laci helyére és most vasárnap lesz kiválasztás és azt követően párbaj is.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.