Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Április 26. 07:45, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Nem öregszik az egykori modell

Nem öregszik az egykori modell

A Duran Duran némelyik, nyavalygósabb slágerével tömeget lehetett oszlatni, sőt, még az idő vasfogát is kicsorbították Simon Le Bon dallamai, mert a felesége ugyanolyan szép, mint huszonöt éve.

Vannak, akik egyszerűen szerencsés csillagzat alatt születtek, és a hibátlan külsejüket ajándékba kapták, nem pedig kemény munka jutalmaként. Yasmin Le Bon se foglalatoskodik sokat a megjelenésével, amióta visszavonult a kifutókról, de ez mégsem látszik meg rajta. Sőt, sokan meg sem mondanák, hogy nem egy aktív, húszas évei vége felé járó modellt lát maga előtt. Pedig Yasmin már negyvenöt is elmúlt. A külseje azonban semmit sem változott a nyolcvanas évek óta, amikor karrierje csúcsán volt. Amiben az a legfelháborítóbb, hogy nagyon nem is kellett érte küzdenie.


A Duran Duran énekesének neje ugyanis azon kívül, hogy nem eszik mindenből családi adagokat, semmilyen diétás módszert sem követ. Nem feküdt plasztikai sebész kése alá, és edzeni sem szeret túlságosan. Néha fut férjével és három lányával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára