Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Szeptember 21. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Pedrofon Sajtó

Nem töketlenkedni megy Zebegénybe a zenekar

Nem töketlenkedni megy Zebegénybe a zenekar

Ismét egész napos forgatag lesz szeptember 25-én Zebegény főterén, a III. Tökfesztiválon. Este a Pedrofon zenekar egy igazi rock and roll műsorral szórakoztatja majd a táncolni vágyókat.

 
Számos program várja azokat, akik szombaton Zebegényben, a Tökfesztiválon szeretnének kikapcsolódni. Minden korosztály megtalálhatja majd a kínálatban azt, amely a leginkább felkelti az érdeklődését. A rendezvény központi helyszíne a Főtéren lesz, ahol többek között tökfaragó, tökemelő és tökmag-pöckölő, valamint töklökő versenyszámok is lesznek.


Este 19 órakor jön a nap egyik fénypontja, amikor is a Pedrofon rock and roll zenekar szórakoztatja a közönséget, egészen tíz óráig. Ahogy tőlük már megszokhatta a közönség, igazi rock and roll show-t varázsolnak a színpadra. Az öt zenész ismerője a stílus minden jellemzőjének, így amellett, hogy szórakoztatóak, hitelesek is. Olyan legendák dalait adják elő majd, mint Elvis Presley, Fenyő Miklós, Komár László, a Hungária, Jerry Lee Lewis s a sort még lehetne hosszan folytatni. A Pedrofon amerre jár, terjeszti a rock and roll életérzést, s rongylábat varázsol mindenkinek. Zenében és táncban tehát már biztos nem lesz hiány, s ahogy a csapatnál lenni szokott, a humort sem fogják mellőzni.


- Nagyon várjuk már a zebegényi koncertet! Ígérjük, remek hangulatú bulit csinálunk, hasonlóan azokhoz, amilyet minden szerdán a budapesti Széchenyi Kertben is tartunk. Titkon bízom benne, hogy az ottani törzsközönségünk közül többet is megtisztelik nem csak a mi fellépésünket, hanem az egész rendezvényt is.  Tavaly is koncerteztünk már a Zebegényi Tökvilág Fesztiválon, s nagyon jól éreztük magunkat. Az emberek kedvesek voltak, és nagyon fogékonyak a rock and rollra, Zebegény, a Dunakanyar gyöngyszeme pedig csodaszép. Szóval nagyon várjuk már a szombat estét, mert biztosak vagyunk benne, hogy tök jó lesz!- mondta el Pedró, a zenekar vezetője.


Aki tehát egy igazi utcabállal szeretné zárni a szeptember 25-ei napját, az érjen oda este 7-re, mert az első dalról is vétek lenne lemaradni...
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.